Facebook Pixel "Πανηγυρίζουν" οι παίκτες του ΠΑΟ που έφυγε ο Μπεργκ – Απίστευτο παρασκήνιο με Κολοβέτσιο!
| 2017-06-29 11:15:00

"Πανηγυρίζουν" οι παίκτες του ΠΑΟ που έφυγε ο Μπεργκ – Απίστευτο παρασκήνιο με Κολοβέτσιο!

"Πανηγυρίζουν" οι παίκτες του ΠΑΟ που έφυγε ο Μπεργκ – Απίστευτο παρασκήνιο με Κολοβέτσιο!

Γιατί στο Κορωπί "χαίρονται" με την πώληση του Σουηδού; Πώς ο πρώην άσος των Κιτρινόμαυρων κατέληξε στο "τριφύλλι"; Διαβάστε τις απαντήσεις στο Sportdog.gr.

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το deal του Παναθηναϊκού με την Αλ Αϊν για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ και τα χρήματα που θα πάρουν οι Πράσινοι.

Στην πραγματικότητα, τα λεφτά που αναλογούν στο Τριφύλλι είναι πολύ λιγότερα απ' αυτά που έχουν γραφτεί, ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει το πραγματικό νούμερο, προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι ο Παναθηναϊκός μόνο κερδισμένος δε βγήκε από την πώληση του πιο ακριβού του περιουσιακού του στοιχείου, ωστόσο τα δεδομένα της υπόθεσης, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά την πρωτοβουλία του παίκτη να πάει στην Αραβία και να συμφωνήσει με την Αλ Αϊν, έφερε τους Πράσινους προ τετελεσμένων γεγονότων.

Τα λεφτά από Μπεργκ στα οφειλόμενα

Το μόνο θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι θα μπει άμεσα στα ταμεία του συλλόγου ρευστό (τα 2/3 του ποσού που αναλογεί στο Τριφύλλι), που είναι απαραίτητο για να κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ παράλληλα τα χρήματα αυτά θα "πιέσουν" τον Γιάννη Αλαφούζο για να διευθετήσει κάποιες από τις οφειλές που "τρέχουν" προς τους παίκτες.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, πέρα από τις περιπτώσεις των Όμρι Άλτμαν και Δημήτρη Κολοβέτσιου, που έχουν "κλείσει" εδώ και καιρό, δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι άλλο στο προσκήνιο.

Κολοβέτσιος λόγω ...Ατζαγκούν

Μάλιστα, η μεταγραφή του Έλληνα στόπερ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ο μάνατζερ του παίκτη κατάφερε να αποδεσμεύσει τους Πράσινους από ένα πολύ "βαρύ" συμβόλαιο, αυτό του Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο ατζέντης είναι ο ίδιος με του πρώην άσου της ΑΕΚ και έχει κανονίσει τη μεταγραφή του Νιγηριανού επιθετικού στην Κορτράικ.

Στο περιθώριο αυτής της μεταγραφής κανονίστηκε και το deal με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο , τον οποίο προφανώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει ως πρώτη λύση για το κέντρο της άμυνας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags