Facebook Pixel "Καμία διαμάχη με τον Ηρακλή, κυνηγάμε το δίκιο μας!"
| 2017-07-01 14:31:00

"Καμία διαμάχη με τον Ηρακλή, κυνηγάμε το δίκιο μας!"

"Καμία διαμάχη με τον Ηρακλή, κυνηγάμε το δίκιο μας!"

Τη δική του μάχη ετοιμάζεται να δώσει ο Αρης την ερχόμενη Τετάρτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά την προσφυγή που κατέθεσε η ΠΑΕ σε βάρος της απόφασης που εξέδωσε η Super League.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε στάση επιφυλακής και προετοιμάζουν όλα τα νομικά τους «όπλα» προκειμένου να παρουσιάσουν ενισχυμένη τη θέση τους, ζητώντας να εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία και να πάρει την άδεια θέση της Super League, η 3η ομάδα από τη Football League, αντί του Λεβαδειακού ο οποίος υποβιβάστηκε αγωνιστικά.

Όλα αυτά, μόνο εφόσον (και) το Διαιτητικό αποφασίσει τον υποβιβασμό του Ηρακλή λόγω αδειοδότησης. Η στάση του Αρη στη συγκεκριμένη θέση ήταν και παραμένει ξεκάθαρη. Μία θέση που αναγκάστηκε να επαναλάβει χθες ο επίσημος Αρης με αφορμή την ερμηνεία των δηλώσεων του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ, Πάρη Ατλαμάζογλου.

Όπως διευκρίνισαν στην Αλκμήνης, «ο Αρης θα ‘κυνηγήσει’ το δίκιο του και αυτό που αναφέρει ο ΚΑΠ μόνο στην περίπτωση που το Διαιτητικό δικαστήριο κρίνει ότι ο Ηρακλής υποβιβάστηκε νόμιμα στη Football League. Χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση διαμάχης με τον Ηρακλή, αφού στην περίπτωση που παραμείνει στη Super League, ο Αρης παύει να έχει νομικό έρεισμα».

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags