Facebook Pixel Αυτοί οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι "στον αέρα" - Έτοιμοι οι αντικαταστάτες τους, φέρνει μεγάλο όνομα και το "πουλέν" του ο Ουσίγιος!
| 2017-07-02 12:30:00

Αυτοί οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι "στον αέρα" - Έτοιμοι οι αντικαταστάτες τους, φέρνει μεγάλο όνομα και το "πουλέν" του ο Ουσίγιος!

Αυτοί οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι "στον αέρα" - Έτοιμοι οι αντικαταστάτες τους, φέρνει μεγάλο όνομα και το "πουλέν" του ο Ουσίγιος!

Ποιοι ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" είναι "φευγάτοι" και για ποιο λόγο; Πώς σχεδιάζουν στο Λιμάνι να καλύψουν τα κενά τους; To sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ...

Παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία για το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι μυστικό ότι ουδείς από τους υπάρχοντες στόπερ δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη τη θέση του στο Λιμάνι!

Όπως έχει φανεί μέχρι τώρα, όλων η θέση βρίσκεται στον… αέρα και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης σε αυτό το πόστο, που να θεωρείται βέβαιο ότι θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας όταν θα τελειώνει το καλοκαίρι!

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέραν του Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος αναζητά εδώ και καιρό ομάδα, αλλά και του Μπρούνο Βιάνα που εμφανώς δεν υπολογίζεται, δεδομένο είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τους Ρέτσο και Μποτία και ίσως τελικά να φύγουν για άλλες... πολιτείες.

Παράλληλα, οι νεαροί Ρισβάνης, Νικολάου και Σισέ συνεχίζουν να δίνουν «εξετάσεις» στα μάτια του Χάσι και ίσως να κριθεί σύντομα σκόπιμο να παραχωρηθούν κάποιοι ως δανεικοί σε άλλες ομάδες!

Την ίδια ώρα, οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονται να βρίσκονται σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών και έτσι, το υλικό της ομάδας στο κέντρο της άμυνας δεν αποκλείεται σε δύο μήνες από τώρα να είναι κατά πολύ διαφορετικό σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός αναζητά στην αγορά έναν έμπειρο στόπερ και ίσως έναν ακόμα νεαρότερο, εξελίξιμο, από την Αργεντινή, τον οποίο θα επιλέξει ο Αρμάντο Ουσίγιος.

Κάπως έτσι, μπαίνει ο Ιούλιος και η... θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα σε ένα καίριο «μέτωπο» για τον ερυθρόλευκο σχεδιασμό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags