Facebook Pixel Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «έψησε» τον Τρίστασον για ΑΕΚ!
| 2017-07-05 18:02:00

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «έψησε» τον Τρίστασον για ΑΕΚ!

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «έψησε» τον Τρίστασον για ΑΕΚ!

Αποκαλυπτικός ο Ισλανδός μέσος της Ένωσης! Ανέφερε, ότι ένας από τους ανθρώπους που του μίλησαν για την ομάδα είχε φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ μίλησε ο Άρνορ Τρίστασον. Αναφερόμενος στο νέο σταθμό της καριέρας του, ο 24χρονος μέσος αποκάλυψε τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξαν δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι είναι γνωστοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ένας ήταν ο Άρναρ Γκρέταρσον και ο έτερος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

«Υπήρξε μια καθυστέρηση από την άλλη πλευρά (εννοεί τη Ραπίντ Βιέννης). Υπήρξε μια ταλαιπωρία, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Όμως η μεταγραφή τελείωσε και νιώθω πολύ καλά», τόνισε αρχικά στην ιστοσελίδα «visir.is» και συνέχισε:

«Έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ από τον ατζέντη μου. Μίλησα με τον Άρναρ Γκρέταρσον και τον Άλφρεντ Φιμπόνγκασον, που είχαν παίξει στην Ελλάδα. Ήθελα να ξέρω πώς είναι τα πράγματα εκεί. Ήταν πολύ ωραίο που μίλησα με τον Άρναρ γιατί ξέρει πώς είναι τα πάντα εδώ και μου έδωσε σημαντικές πληροφορίες.

Έτσι, αποφάσισα να το κάνω. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ και η Αθήνα ωραία πόλη. Όσοι έχουν ζήσει εδώ, λένε ότι είναι όμορφα και άνετα. Δεν βρήκα λόγο να απορρίψω την προσφορά».

Μιλώντας για την ΑΕΚ ως κλαμπ, είπε: «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι πολύ πλούσιος και οι φιλοδοξίες του είναι μεγάλες. Μπορείς να το ακούσεις αυτό απ' όποιον και αν μιλήσεις. Η ομάδα επίσης είναι οργανωμένη. Οι στόχοι είναι δύο: Να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ταξίδι του στην Πολωνία: «Έπρεπε να πάρω το αεροπλάνο στις 10 το πρωί για να ταξιδέψω στην Πολωνία για την προετοιμασία. Μέχρι τις 16 Ιουλίου θα είμαστε εκεί και θα παίξουμε παιχνίδια προετοιμασίας για τα προκριματικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags