Facebook Pixel H Αudi ετοιμάζει το πισωκίνητο R8
Άλλα Σπορ
| 2017-07-06 13:48:00

H Αudi ετοιμάζει το πισωκίνητο R8

H Αudi ετοιμάζει το πισωκίνητο R8

Μετά την παρουσίαση του ισχυρότερου ανοιχτού αυτοκινήτου στην ιστορία της Audi, του R8 Spyder Plus, η γερμανική φίρμα φαίνεται ότι μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις σχετικά με το κορυφαίο στην γκάμα της μοντέλο.

Ελάχιστες μέρες μετά την είδηση ότι η Audi ετοιμάζει και πισωκίνητες εκδόσεις για τα RS μοντέλα της, πληροφορίες που συλλέξαμε αναφέρουν ότι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που θα κυκλοφορήσει με κίνηση στον πίσω άξονα θα είναι το R8. Στόχος της φίρμας είναι να ενισχύσουν το σπορ DNA της Audi και παράλληλα να προσδώσουν έναν πιο fun to drive χαρακτήρα στο R8, με στόχο να συναγωνιστεί μοντέλα της Ferrari.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Audi πρόσθεσε στην γκάμα του R8 και την ισχυρότερη κάμπριο έκδοσή του. Για την κίνηση του R8 Spyder φροντίζει και πάλι ο ατμοσφαιρικός 5,2 λίτρων V10 κινητήρας βενζίνης της εταιρείας, με απόδοση στα 610 άλογα. Το μοτέρ συνδυάζεται με 7τάχυτο αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων και προσφέρει 0-100 km/h σε μόνο 3,3 sec (από 3,6 sec), με τελική ταχύτητα αυξημένη κατά 10 km/h (328 km/h).Το νέο Plus μοντέλο είναι 25 κιλά πιο ελαφρύ από το «απλό» Audi R8 Spyder, έχοντας συνολικό βάρος 1.587 κιλά.

Το νέο Audi R8 Spyder V10 Plus θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στα τέλη του καλοκαιριού. Ήδη η Audi έχει ανακοινώσει τις τιμές του, οι οποίες στη Γερμανία ξεκινούν από τα 207.500 ευρώ.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags