Facebook Pixel Τον έβγαλε στη σέντρα! Η δήλωση Καμενί για Μίτσελ - Ρομπέρτο που θα συζητηθεί
| 2017-07-07 13:17:00

Τον έβγαλε στη σέντρα! Η δήλωση Καμενί για Μίτσελ - Ρομπέρτο που θα συζητηθεί

Τον έβγαλε στη σέντρα! Η δήλωση Καμενί για Μίτσελ - Ρομπέρτο που θα συζητηθεί

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάλαγα, είπε τα πράγματα με το όνομά τους...

Μιλώντας στην καταλανική εφημερίδα "Εl Mundo deportivo", ο Καμενί δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την απόφαση του Μίτσελ να τον διώξει από τη Μάλαγα...

"Αν και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει, ο Μίτσελ μου είπε ότι ο σύλλογος θα του έδινε μια λίστα με τερματοφύλακες για να διαλέξει και ότι αυτός που κάνει κουμάντο είναι ο αθλητικός διευθυντής. Ωστόσο, δεν είμαι κανένα παιδάκι, ο Μίτσελ είναι το αφεντικό, αυτός διαλέγει τους παίκτες.

Θα μπορούσε, λοιπόν, να σταθεί απέναντί μου και να μου πει την απόφασή του. Και θα ήταν σεβαστή. Αν δεν του άρεσα ως άνθρωπος ή ως παίκτης, κανένα πρόβλημα. Αλλά έπρεπε να μου το πει στα ίσα" ανέφερε αρχικά ο Καμερουνέζος άσος και συμπλήρωσε:

"Ήρθε μια μέρα ο αθλητικός διευθυντής και μου είπε πως ο Μίτσελ προτιμά άλλον τερματοφύλακα. Έμεινα άφωνος. Δεν τόλμησε να έρθει να μου το πει ο ίδιος. Με πονάει που φεύγω, διότι πίστευα ότι θα αποσυρθώ φορώντας τη φανέλα της Μάλαγα. Όταν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή, άρχισα να γελάω για να μην βάλω τα κλάματα. Ήταν προφανές ότι ο προπονητής ήθελε να επιβάλει ως βασικό τον δικό του τερματοφύλακα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags