Facebook Pixel Για αυτό θα λατρέψουν τον Λουκάκου - Η ατάκα για τη Μαν. Γιουνάιτεντ, που θα κάνει τους οπαδούς να λιώσουν!
| 2017-07-09 14:59:00

Για αυτό θα λατρέψουν τον Λουκάκου - Η ατάκα για τη Μαν. Γιουνάιτεντ, που θα κάνει τους οπαδούς να λιώσουν!

Για αυτό θα λατρέψουν τον Λουκάκου - Η ατάκα για τη Μαν. Γιουνάιτεντ, που θα κάνει τους οπαδούς να λιώσουν!

Ο Βέλγος φορ ξέρει πώς να καλοπιάσει τους οπαδούς...

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί «στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου» δήλωσε ο Ρομέλου Λουκάκου, όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ, μετά την συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Εβερτον να τον εντάξει στο δυναμικό της. Τα βρετανικά ΜΜΕ ανεβάζουν το κόστος μεταγραφής του στα 85 εκ. ευρώ, που είναι και η 2η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, μετά αυτή της περασμένης σεζόν, του Γάλλου Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους.

«Ποιος μπορεί να πει όχι στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου;», είπε ο Λουκάκου στο ESPN και πρόσθεσε: «Όταν ήρθε η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά, γι 'αυτό είμαι πραγματικά ευτυχής και ελπίζω να γίνω μέρος της ιστορίας της. Έχουν το καλύτερο γήπεδο και τους καλύτερους οπαδούς. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία. Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω για μια ομάδα που έχει στόχο κάθε τρόπαιο που υπάρχει».

Ο 24χρονος Βέλγος επιθετικός, σημείωσε 25 τέρματα σε αγώνες της Premier League την προηγούμενη σεζόν. Η Γιουνάιτεντ αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή, πριν την αναχώρηση της αποστολής για τις ΗΠΑ, όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags