Facebook Pixel Το μήνυμα Ανσαριφάρντ για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-09 16:52:00

Το μήνυμα Ανσαριφάρντ για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μήνυμα Ανσαριφάρντ για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας, για τα προκριματικά που έρχονται, αλλά και για την... διαιτησία!

Στον τρόπο που εξελίσσεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μέσω του διαδικτυακού καναλιού των «ερυθρόλευκων» ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και εμφανίστηκε αισιόδοξος και για την ακρίβεια βέβαια ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στα προκριματικά του Champions League.

«Είναι ωραία. Είμαστε εδώ για την προετοιμασία και προσπαθούμε όλοι οι παίκτες να εφαρμόσουμε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας. Αυτό προσπαθούμε όλες τις ημέρες. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει ή τι κάνει ο διαιτητής, δεν είμαστε εδώ γι' αυτό. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας στην προετοιμασία απ' την ίδια θέση. Πιστεύω ότι όλα πηγαίνουν καλά στο ξεκίνημα για τα προκριματικά του Champions League», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Κάναμε καλή προετοιμασία στην Αυστρία και μετά ήρθαμε στο Βέλγιο για τον ίδιο λόγο και πιστεύω ότι ημέρα με την ημέρα είμαστε και πιο έτοιμοι. Όταν φτάσει εκείνη η ημέρα θα είμαστε 100% έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα και τη φανέλα μας προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση στο Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags