Facebook Pixel Ο πόθος του «Σφαιρό» και ο πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο – Ψάχνουν και ψηλό... από τον ΠΑΟ!
| 2017-07-09 21:55:00

Ο πόθος του «Σφαιρό» και ο πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο – Ψάχνουν και ψηλό... από τον ΠΑΟ!

Ο πόθος του «Σφαιρό» και ο πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο – Ψάχνουν και ψηλό... από τον ΠΑΟ!

Στον Ολυμπιακό «τρέχουν» για γκαρντ και τσεκάρουν έναν πολύ καλό πρώην NBAερ. Για ποιον όμως ανησυχούν ότι θα φύγει και κοιτάνε έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού;

Ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Ερικ ΜακΚόλουμ για την θέση του πλέι-μέικερ, αλλά ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πάτρας δεν είναι η μοναδική λύση, που έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο διακαής πόθος είναι ο Τζέισον Γκρέιντζερ, ενώ την ίδια ώρα στα χέρια του "Σφαιρό" υπάρχουν κι άλλα ονόματα.

Όπως του Νέιτ Ουόλτερς, που έκανε καλή χρονιά φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ουόλτερς είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τότε, που έπαιζε στους Μπακς, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Συνολικά σε 79 παιχνίδια στο ΝΒΑ είχε μ.ο. 5.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ). Έχει ικανοποιητική ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού προηγουμένως είχε παίξει και στην Τουρκία με την Μπεσίκτας! Ο Αμερικάνος γκαρντ είχε κάνει καλή χρονιά στους «Γείτονες» με μέσο όρο 11.6 πόντους, 5.4 ασίστ και 4.6 ριμπάουντ, όμως εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Τουρκίας, ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημα του παίκτη.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες εξετάζουν και λύσεις ψηλών, ώστε να είναι έτοιμοι, αν φύγει κάποιος από τους Μιλουτίνοφ και Μπιρτς. Μεταξύ άλλων τους έχει προταθεί ο Τζέιμς Ογκουστίν, που έφυγε από την ΤΣΣΚΑ, αλλά και ο Ογκνεν Κούζμιτς, παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Όγκουστιν μέτρησε 6,0 πόντους και 4,5 ριμπάουντ και παραδόξως με τέτοιο νούμερο ήταν πρώτος ριμπάουντερ της ΤΣΣΚΑ τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα που σταμάτησε στον ημιτελικό πέφτοντας πάλι πάνω στον Ολυμπιακό. Για τον Αμερικανό παίκτη ήταν η τέταρτη σεζόν του στην Ευρωλίγκα, καθώς έπαιξε δύο με τη Χίμκι από όπου είχε αποκτηθεί και μία νωρίτερα στη δεκαετία (2010-11) με τη Βαλένθια.

Όσον αφορά τον Κούζμιτς, μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην ξεχώρισε, αλλά πέρυσι έκανε μια εκπληκτική χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα και ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρωλίγκα, αφού μέτρησε 9.4 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο. Ο Σέρβος άσος βέβαια, έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με τον Αστέρα, αλλά υπάρχει buy out το οποίο εφόσον καλυφθεί θα μπορεί να αποχωρήσει.

Δείτε βίντεο από τον Νέιτ Ουόλτερς:
 





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags