Facebook Pixel Σπουδαία μεταγραφή! Έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης και πήγε στη Μίλαν
| 2017-07-10 13:03:00

Σπουδαία μεταγραφή! Έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης και πήγε στη Μίλαν

Σπουδαία μεταγραφή! Έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης και πήγε στη Μίλαν

Εδώ πρόκειται για άλμα στην καριέρα του!

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Αντόνιο Ντοναρούμα προκειμένου να να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μίλαν!

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης θα πάρει μεταγραφή στους "ροσονέρι", προκειμένου ο μικρότερος αδελφός του, Τζιανλουίτζι, να ανανεώσει το δικό του συμβόλαιο (λέγεται ότι έθεσε ως όρο την απόκτηση του Αντόνιο)!

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρέλαβε το πρωί της Δευτέρας (10/07) επίσημη πρόταση από την AC MILAN για την απόκτηση του Antonio Donnarumma. Ο Ιταλός τερματοφύλακας τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε με άδεια της ομάδας στο Μιλάνο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Πλέον απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Donnarumma από τον ΑΣΤΕΡΑ στη Milan, ενώ για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως οι στοχευμένες κινήσεις της ομάδας μας δημιουργούν ένα λαμπρό έδαφος για το μέλλον.

Η μεταγραφή του Donnarumma στη Milan είναι πολύ σημαντική τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο φυσικά και για το σύλλογο μας, καθώς οι επαφές με έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο προσδίδουν κύρος αλλά και πολλαπλά οφέλη στον ΑΣΤΕΡΑ.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags