Facebook Pixel Μεγάλο "κόλπο" Ουζουνίδη για τον φορ – Ποιον άσο μπορεί να του κάνουν δώρο - Θα πει "ναι" η "σαΐτα";
| 2017-07-10 14:15:00

Μεγάλο "κόλπο" Ουζουνίδη για τον φορ – Ποιον άσο μπορεί να του κάνουν δώρο - Θα πει "ναι" η "σαΐτα";

Μεγάλο "κόλπο" Ουζουνίδη για τον φορ – Ποιον άσο μπορεί να του κάνουν δώρο - Θα πει "ναι" η "σαΐτα";

Πώς σκέφτονται να κινηθούν μεταγραφικά οι "πράσινοι" εν όψει των πρώτων επίσημων αγώνων – Τι συμβαίνει με Έλληνα που θέλει ο κόουτς, με ποιον ξένο υπάρχει συμφωνία.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν την άφιξη του Βραζιλιάνου Λουτσιάνο, παράλληλα προχωρούν και την υπόθεση του βασικού επιθετικού, που θα έρθει για να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε η αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ.

Αυτή τη στιγμή, οι Πράσινοι φέρεται να ασχολούνται "ζεστά" με δύο περιπτώσεις ξένων σέντερ φορ, που ωστόσο δε βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, μιας και είναι δύσκολες περιπτώσεις. Φυσικά, τα συγκεκριμένα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα στον Τύπο.

Πρώτα για τον αναπληρωματικό

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα οι Πράσινοι να ασχοληθούν με άλλες υποθέσεις από τη στιγμή που δε βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στις πρώτες επιλογές της λίστας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σοβαρή σκέψη να κινηθούν πρώτα για τον δεύτερο φορ, που στην πραγματικότητα να θα λογίζεται μέσα στη σεζόν ως αναπληρωματικός, αλλά στα πρώτα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα πάρει αναγκαστικά φανέλα βασικού.

Όσο, δηλαδή, στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να βρουν τον φορ που θέλουν για τη γραμμή κρούσης, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν πρώτα την "εφεδρική λύση", μιας και ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση δύο επιθετικών, προφανώς γιατί δεν υπολογίζει καθόλου στον Λαουτάρο Ρινάλντι.

"Δώρο" ο Γιάννου τον Αύγουστο

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο σχεδιασμός, δε περιλαμβάνει το όνομα του Απόστολου Γιάννου, παρότι ο παίκτης αρέσει πολύ στον κόουτς του Τριφυλλιού. Η περίπτωση του Έλληνα επιθετικού είναι πολύ δύσκολη, δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει πριν τις 10/8, όπως σας έχουμε εξηγήσει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι απλά να αναμένουν κι αν διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες (κυρίως συμφωνία του παίκτη με τους Κινέζους στο οικονομικό) να κάνουν την κίνησή τους.

Εξάλλου, ο διεθνής άσος θεωρείται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη περιφερειακός επιθετικός κι αν προκύψει η μεταγραφή του τον Αύγουστο, θα αποτελέσει μια έξτρα καλή λύση στα χέρια του Έλληνα τεχνικού και βεβαίως ένα ...ανέλπιστο δώρο, καθώς μόνο εύκολο δεν είναι ο παίκτης να "λύσει" το συμβόλαιό του με την Γκουανγκζού.

Θα πει το "ναι" η "σαΐτα"; 

Όσον αφορά τον Μπράιαν Καμπέθας, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση των άκρων, υπάρχει συμφωνία με την Αταλάντα για τον δανεισμό του παίκτη, ωστόσο ακόμα ο νεαρός άσος δεν έχει πει το "ναι" στην προοπτική του Παναθηναϊκου. Μόλις το περασμένο Σάββατο έφτασε στην Ιταλία, όπου του ανακοίνωσαν ότι υπάρχει η πρόταση από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ζητήσει χρόνο για το σκεφτεί. Όλα, λοιπόν, είναι "στον αέρα", καθώς κανείς δεν ξέρει τι θα επιλέξει ο νεαρός παίκτης, που σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες είναι πολύ καλός και ταχύτατος ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτο τι έκανε ο Λουτσιάνο για τον ΠΑΟ - Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο «μπαμ»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags