Facebook Pixel Προ των πυλών επιθετικός-"σφαίρα" στον ΠΑΟ – Απίθανο "βαρύ" όνομα, έρχεται διπλό "χτύπημα"
| 2017-07-11 10:45:00

Προ των πυλών επιθετικός-"σφαίρα" στον ΠΑΟ – Απίθανο "βαρύ" όνομα, έρχεται διπλό "χτύπημα"

Προ των πυλών επιθετικός-"σφαίρα" στον ΠΑΟ – Απίθανο "βαρύ" όνομα, έρχεται διπλό "χτύπημα"

Ποιος ταχύτατος ξένος αναμένεται να πει το "ναι" στο Τριφύλλι - Τι γίνεται με τους υποψήφιους "αντι-Μπεργκ" και τι μεταγραφές προχωρούν στην άμυνα; Διαβάστε...

Μπορεί από χθες να έχει διαρρεύσει ότι ο Μπράιαν Καμπέσας έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί, αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι τελικά ο 20χρονος εξτρέμ θα δεχθεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί οι Πράσινοι έχουν έναν ...απρόσμενο σύμμαχο στη συγκεκριμένη υπόθεση, που δεν είναι άλλος από την ίδια την ομάδα του παίκτη, την Αταλάντα, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό (έχει πάρει τις σχετικές εγγυήσεις και τις συμμετοχές του παίκτη), με αποτέλεσμα να πιέζει κι αυτή από τη μεριά της την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την ολοκλήρωση τη μεταγραφής. 

Βεβαίως, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γίνει νέα πρόταση από πλευράς του Τριφυλλιού για τον νεαρό άσο, όπως γράφτηκε. Η προσφορά της ελληνικής ομάδας είναι η ίδια από την περασμένη Παρασκευή, οι Ιταλοί την έχουν αποδεχθεί και απλά αναμένεται η οριστική απάντηση του 20χρονου ταχύτατου εξτρέμ.

"Έπεσε" ο Σαντίκου, απίθανο του Μάξι Λόπες

Όσον αφορά την υπόθεση του επιθετικού, όντως ο Αρμάντο Σαντίκου, απασχόλησε πολύ σοβαρά τον Παναθηναϊκό πριν από περίπου μία εβδομάδα, καθώς ο παίκτης ήταν στη λίστα των φορ που είχε ξεχωρίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ωστόσο πλέον έχει "υποβαθμιστεί" το όνομά του. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή στο Τριφύλλι, μιας και η λίστα με τους επιθετικούς αλλάζει καθημερινά και συνεχώς οι Πράσινοι εξετάζουν νέες περιπτώσεις.

Εξάλλου, όσον αφορά τον Αμερικανό, Άαρον Γιόχανσον, της Βέρντερ Βρέμης σάς έχουμε ξαναγράψει ότι έχει "κοπεί" από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ δε φαίνεται να μπορεί να απασχολεί σοβαρά ο Μάξι Λόπες, σύμφωνα με τα στάνταρ που έχει θέσει ο Έλληνας τεχνικός για τον ιδανικό διάδοχο του Μάρκους Μπεργκ.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει η απόκτηση του βασικού σέντερ φορ αναμένεται να καθυστερήσει και το πιο πιθανό σενάριο είναι οι Πράσινοι να κινηθούν πρώτα για τον αναπληρωματικό επιθετικό, αφού ο κόουτς του Τριφυλλιού έχει ζητήσει δύο παίκτες για τη γραμμή κρούσης.

Προχωράει για τα δύο μπακ

Παράλληλα, πάντως, στον Παναθηναϊκό προχωρούν για τις μεταγραφές των δύο αναπληρωματικών μπακ για την άμυνα. Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι την άλλη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις. Η περίπτωση, πάντως, του Φελίπε Φερέιρα, του αριστερού μπακ, που είχε προχωρήσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει "παγώσει" και μπορεί να απασχολήσει ξανά μόνο αν ο παίκτης κερδίσει την ελευθερία του από την Πάσος Φερέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags