Facebook Pixel Αυτούς κοιτάζει ο "Σφαιρό" για αντι-Μπιρτς - Μεγάλα ονόματα και από το NBA – Φόβος για νέα αποχώρηση!
| 2017-07-11 12:45:00

Αυτούς κοιτάζει ο "Σφαιρό" για αντι-Μπιρτς - Μεγάλα ονόματα και από το NBA – Φόβος για νέα αποχώρηση!

Αυτούς κοιτάζει ο "Σφαιρό" για αντι-Μπιρτς - Μεγάλα ονόματα και από το NBA – Φόβος για νέα αποχώρηση!

Ποιοι ψηλοί έχουν πέσει στο τραπέζι για τον διάδοχο του Καναδού άσου και πού ψάχνει ο κόουτς; Ποιο "διαζύγιο" ίσως να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα στους Πειραιώτες;

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε περιπέτειες από τη στιγμή που ο Κεμ Μπιρτς βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ και αποχώρησε.

Ο Καναδός σέντερ θα συνεχίσει τη καριέρα του στους Ορλάντο Μάτζικ και οι Πειραιώτες έχουν βγει στην αγορά, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του. Λύσεις υπάρχουν αρκετές και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τις εξετάζει προσεκτικά, ώστε να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία. Αν δεν βρει, όμως, αυτό που του ταιριάζει, δεν αποκλείεται να πάει σε ψηλό κατευθείαν από τις ΗΠΑ. Ανάμεσα σε αυτούς που του έχουν προταθεί είναι ο πρώην παίκτης των Λέικερς, Ταρίκ Μπλακ, και ο Λαβόι Αλεν, που έχει μείνει ελεύθερος από τους Πέισερς. Ο Αλεν, μάλιστα, έχει και μικρή θητεία στην Ευρώπη, καθώς στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας αγωνίστηκε στη Στρασμπούρ.

Επίσης, στα υπόψη του "Σφαιρό" έχουν τεθεί παίκτες, όπως ο Γερμανός, Τίμπορ Πλάις, και ο πρώην σέντερ του ΝΒΑ, της Μπαρτσελόνα, αλλά και της Αρμάνι, Σαμάρντο Σάμιουελς.

Την ίδια ώρα, ο Σφαιρόπουλος αγωνιά μη χάσει και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος μέχρι τις 20 του μήνα έχει το δικαίωμα να πάει στο ΝΒΑ και τους Σπερς. Κάτι που δεν είναι απίθανο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags