Facebook Pixel Έτσι θα "κατεβάσει" τον ΠΑΟΚ ο Στανόγεβιτς - Οι "σίγουροι" και τα ονόματα που θα μείνουν στον πάγκο
| 2017-07-11 17:08:00

Έτσι θα "κατεβάσει" τον ΠΑΟΚ ο Στανόγεβιτς - Οι "σίγουροι" και τα ονόματα που θα μείνουν στον πάγκο

Έτσι θα "κατεβάσει" τον ΠΑΟΚ ο Στανόγεβιτς - Οι "σίγουροι" και τα ονόματα που θα μείνουν στον πάγκο

Δοκιμές τέλος από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς! Γιατί ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει… χρόνο για χάσιμο και τι θα κάνει στα φιλικά με Φένλο και Άγιαξ!

Στην πρώτη εβδομάδα του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας, ο Στανόγεβιτς προχώρησε σε πολλές δοκιμές, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχηματισμούς. Από χθες όμως, έχει αρχίσει να «τρέχει» τη διαδικασία δημιουργίας «κορμού», αφού πλέον έχει ξεκάθαρη άποψη για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του.

Οι ημέρες για τον πρώτο επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ είναι πλέον μετρημένες. Στις 27 Ιουλίου ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπει στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League και ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλει καν να σκέφτεται πως το ξεκίνημά του στους ασπρόμαυρους θα είναι… στραβό.

Έτσι, στο αυριανό φιλικό με τη Φένλο και σε αυτό με τον Άγιαξ το Σάββατο, οι δοκιμές του αναμένεται να είναι λιγότερες σε σχέση με αυτές που έκανε στα φιλικά με Τούμπιζε και Γάνδη.

Αυτοί πάντως που είναι… σίγουροι για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό ο Στανόγεβιτς να χρησιμοποιήσει στο πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, είναι οι Βαρέλα, Κρέσπο, Κάμπος, Μακ και Πρίγιοβιτς, συν φυσικά τον Ρέι που αναμένεται να βρεθεί στο Χορστ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Από εκεί και πέρα, το Sportdog.gr έμαθε πως οι Μάτος και Λέοβατς θα πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς εάν δεν θέλουν να παρακολουθήσουν από τον πάγκο το παιχνίδι της 27ης Ιουλίου, με τους Δεληγιαννίδη και Λεβέκ να… καραδοκούν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags