Facebook Pixel Aπίστευτο: Αυτός "έκλεισε" ΜακΛιν και Ντένμον σε Ολυμπιακό-ΠΑΟ - Μυθικό ποστ για το διπλό "μπαμ"
| 2017-07-12 23:15:00

Aπίστευτο: Αυτός "έκλεισε" ΜακΛιν και Ντένμον σε Ολυμπιακό-ΠΑΟ - Μυθικό ποστ για το διπλό "μπαμ"

Aπίστευτο: Αυτός "έκλεισε" ΜακΛιν και Ντένμον σε Ολυμπιακό-ΠΑΟ - Μυθικό ποστ για το διπλό "μπαμ"

Ποιος άνθρωπος-κλειδί κανόνισε τις δύο τελευταίες μεταγραφές των δύο «αιωνίων»; Τι φοβερό έγραψε αμέσως μετά την ανακοίνωση του τριφυλλιού; Διαβάστε μ' ένα «κλικ»...

Ημέρα μεταγραφών ήταν η Τετάρτη για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο ομάδες κινήθηκαν πάρα πολύ γρήγορα και "έκλεισαν", με συνοπτικές διαδικασίες, δύο παίκτες.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του ΜακΛιν, η οποία μπορεί να είχε διαρρεύσει, ωστόσο ελάχιστοι περίμεναν ότι θα καλυπτόταν τόσο γρήγορα το κενό του Μπιρτς, που έφυγε ξαφνικά για το ΝΒΑ.

Στην αντίπερα όχθη, οι Πράσινοι έριξαν μία ...έξυπνη βόμβα και ανακοίνωσαν ως αντι-Τζέιμς τον Ντένμον, ένα όνομα που δεν είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, παρότι η υπόθεσή του ήταν προχωρημένη.

Και οι δύο κινήσεις, όμως, έχουνε ένα κοινό σημείο αναφοράς. Έναν άνθρωπο-κλειδί, που κρύβεται από πίσω και ο οποίος "έτρεξε" ταυτόχρονα τις δύο υποθέσεις και κατάφερε να κάνει "δουλειά" τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον γνωστό μάνατζερ Mίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος έστειλε δύο παίκτες του στους "αιώνιους", καθώς είναι αυτός που τους εκπροσωπεί και προφανώς τους πρότεινε κιόλας.

Ο Ραζνάτοβιτς μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ντένμον έκανε επική ανάρτηση το Twitter. Συγκεκριμένα, έγραψε: "Σήμερα στο ελληνικό φανάρι μου λείπει μόνο το κίτρινο χρώμα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags