Facebook Pixel Έτσι πάει ο ΠΑΟ να κάνει το μεγάλο "κόλπο γκρόσο" – Πήρε το "ναι" από δύο ξένους άσους - Νέος... αντι-Στιλ
| 2017-07-13 12:00:00

Έτσι πάει ο ΠΑΟ να κάνει το μεγάλο "κόλπο γκρόσο" – Πήρε το "ναι" από δύο ξένους άσους - Νέος... αντι-Στιλ

Έτσι πάει ο ΠΑΟ να κάνει το μεγάλο "κόλπο γκρόσο" – Πήρε το "ναι" από δύο ξένους άσους - Νέος... αντι-Στιλ

Πώς οι "πράσινοι" ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή που έχει ζητήσει άμεσα ο Ουζουνίδης; Τι λένε οι πληροφορίες για τη θέση του τερματοφύλακα; Όλες οι απαντήσεις... 

Στον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Λουτσιάνο και πλέον "φουλάρουν" για την απόκτηση του εξτρέμ που έχει ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Εκεί που υπάρχουν σημαντικά κενά, μετά τις αποχωρήσεις δύο βασικών στελεχών, του Βίκτωρα Κλωναρίδη και του Πολ Ζοσέ Εμποκού.

Στο "κάδρο" βρίσκονται πάντα οι περιπτώσεις των Μπρίαν Καμπέσας και Ματέο Γκαρσία (φωτό), ωστόσο παρουσιάζουν και οι δύο σημαντικές δυσκολίες.

"Σύμμαχοι" οι παίκτες

Όσον αφορά τον πρώτο, φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων, καθώς ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει πάρει τη θετική απάντηση του παίκτη, ωστόσο η Αταλάντα παρουσιάζεται να μη δίνει έγκριση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αν και μέχρι πριν δύο μέρες ήταν θετική.

Σχετικά με τον άσο της Λας Πάλμας, οι Πράσινοι λέγεται ότι έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά όχι με την ομάδα, η οποία δε δείχνει καλή διάθεση στις συζητήσεις που γίνονται με το Τριφύλλι για τον 20χρονο Αργεντινό άσο.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός δείχνει και στις δύο περιπτώσεις να έχει πάρει με το μέρος του τους παίκτες και να πιέζει με αυτόν τον τρόπο να "κλείσει" τουλάχιστον τη μία από τις δύο μεταγραφές, καθώς όπως λέγεται ο Ματέο Γκαρσία ήρθε στο προσκήνιο ως εναλλακτική του Μπρίαν Καμπέσας, η περίπτωση του οποίου παραμένει στάσιμη εδώ και μέρες.

Από εκεί και πέρα, δε φαίνεται να υπάρχει στη λίστα των ανθρώπων του Τριφυλλιού το όνομα του Γερμανού εξτρέμ, Στέφαν Άιγκνερ, που κυκλοφόρησε χθες ως υποψήφιος στόχος.

Δεν είναι μόνο ο Διούδης

Όσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλακα, δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα σχετικά με πρόταση από το εξωτερικό για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ενώ δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον Σωκράτη Διούδη, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία με τον Άρη, αλλά ο παίκτης δεν έχει δώσει ακόμα το τελικό "οκ".

Εξάλλου, θεωρείται πολύ πιθανή η αποχώρηση του Λουκ Στιλ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται κι άλλη περίπτωση γκολκίπερ που αρέσει περισσότερο σε σχέση με τον Έλληνα πορτιέρο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags