Facebook Pixel Απάτη με ακαδημίες στην Ξάνθη!
Life
| 2017-07-13 12:22:00

Απάτη με ακαδημίες στην Ξάνθη!

Απάτη με ακαδημίες στην Ξάνθη!

Σε μία σύλληψη έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, αναφορικά με την υπόθεση απάτης με ακαδημία του Ολυμπιακού στην Θράκη!

Η υπόθεση μάλιστα τείνει να λάβει διαστάσεις θρίλερ, αφού όπως αποκαλύπτεται θύματα έχουν πέσει αρκετοί ανυποψίαστοι επιχειρηματίες που έδιναν διόλου ευκαταφρόνητα για την εποχή ποσά, νομίζοντας ότι στηρίζουν τις τοπικές ομάδες και ακαδημίες. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, εκτός από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, φέρονται να έχουν κοπεί πλαστές αποδείξεις και έχουν εισπραχθεί παρανόμως ποσά στο όνομα και άλλων ακαδημιών της περιοχής, μεταξύ αυτών σύμφωνα με όσα αναφέρουν αρμόδιες πηγές στο ThrakiSportS είναι και Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Επίσης, είχαν αναζητηθεί ποσά και στο όνομα τοπικών ομάδων.

Όπως φαίνεται, στο κύκλωμα μετείχαν τουλάχιστον δύο άτομα, με τον «εγκέφαλο» να είναι γνωστός παράγοντας ομάδας της Ροδόπης, η οποία ήταν από τις πρωταγωνίστριες στα δρώμενα της περιοχής. Ο συγκεκριμένος παράγοντας αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της απάτης αλλά και της πλαστογραφίας, ενώ ο συνεργός του, που δεν φέρεται να είχε σχέση με το ποδόσφαιρο και μάλλον λειτουργούσε ως πρόσωπο που εμφανιζόταν για να εισπράξει τα ποσά, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω όταν πήγε σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Θράκη για να εισπράξει ποσό ύψους 150 ευρώ και να παραδώσει πλαστή απόδειξη που δήθεν είχε κοπεί από τον προπονητή ομάδας που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.

Ο συλληφθείς φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του αλλά και να έχει παραδεχθεί ότι με αντίστοιχο τρόπο είχαν τον τελευταίο μήνα εισπραχθεί αντίστοιχα ποσά και από άλλους επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Κρατείται στην Ασφάλεια Κομοτηνής όπου και θα διανυκτερεύσει και αναμένεται το να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες και να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την ίδια ώρα η Αστυνομία αναζητά στα πλαίσια του αυτοφώρου τον γνωστό πρώην παράγοντα ομάδας που φέρεται να είναι ηθικός αυτουργός στην συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και φυσικός αυτουργός σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

Πηγή: ThrakiSports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags