Facebook Pixel Έτοιμη μεταγραφή από ΠΑΟ για να δώσει Σίνγκλετον – Τον πουλάει και φέρνει NBAερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-13 21:51:00

Έτοιμη μεταγραφή από ΠΑΟ για να δώσει Σίνγκλετον – Τον πουλάει και φέρνει NBAερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμη μεταγραφή από ΠΑΟ για να δώσει Σίνγκλετον – Τον πουλάει και φέρνει NBAερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Η Χίμκι πιέζει για να πάρει τον Αμερικανό και οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να πουν το «ναι», αφού βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Με τον Κρις Σίνγκλετον να πιέζει να φύγει και την Χίκμι να ανεβάζει την προσφορά της πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να πουν το «ναι», αφού ήδη βρήκαν τον αντικαταστάτη του!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Παναθηναϊκό μη μπορώντας πλέον να …αντέξουν τις πιέσεις του Σίνγκλετον και της Χίκμι, αναμένεται να δώσουν τα χέρια με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού πρώτα κλείσει το deal με τον NBAer Τζάστιν Χάμιλτον, που έπαιξε πέρσι στους Μπρούκλιν Νετς!

Ο συγκεκριμένος είναι ο εκλεκτός του Τριφυλλιού για αντι-Σίνγκλετον και η υπόθεσή το τρέχει παράλληλα, αφού οι δύο παίκτες έχουν κοινό ατζέντη και προφανώς… βολεύει. Βέβαια, για να φύγει ο Αμερικανός σέντερ, οι Πράσινοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει πρώτα να έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Χάμιλτον.

Σούπερ σεζόν στο ΝΒΑ, έκανε... θαύματα στη Βαλένθια!

Ο Τζάστιν Άντονι Χάμιλτον είναι 27 ετών έχει ύψος 2,13 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ! Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και ξεκίνησε να παίζει στο κολεγιακό Πρωτάθλημα με τους «Iowa State Cyclones» τη διετία 2008-2010 και με το Πανεπιστήμιο «Louisiana State University» τη σεζόν 2011–12.

Το 2012, ο Χάμιλτον επελέγη στη θέση 45 του draft από τους Philadelphia 76ers, για να γίνει ανταλλαγή στη συνέχεια από τους Μαϊάμι Χιτ. Συνέχισε όμως στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Τσιμπόνα, ενώ στο ΝΒΑ επέστρεψε για 10ήμερα συμβόλαια αρχικά με τους Charlotte Bobcats, για να επιστρέψει στους Χιτ, παίζοντας με τη θυγατρική τους «Sioux Falls Skyforce» στο NBDL και να επιστρέψει εκ νέου στους Χιτ.

Το 2015 έγινε ανταλλαγή με τους « New Orleans Pelicans», όμως δεν έπιασε και έτσι επέστρεψε στην Ευρώπη και συγκεκριμένη στην Βαλένθια. Με τις «νυχτερίδες» έκανε τρομερή σεζόν και έτσι κατάφερε να πάει ξανά στο ΝΒΑ, όπου πέρσι είχε 6.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ ανά αγώνα με την φανέλα των Μπρούκλιν Νετς.
 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags