Facebook Pixel Θέλει τρεξίματα και... παίκτες
| 2017-07-14 20:58:00

Θέλει τρεξίματα και... παίκτες

Θέλει τρεξίματα και... παίκτες

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε νικηφόρα τα φιλικά στην Ολλανδία, νικώντας 1-0 με το γκολ του Μολίνς την Γκεντσλερμπιρλιγί. Θετικοί οι πράσινοι στο πρώτο 30λεπτο, όμως έκανε μπαμ η μη δημιουργία φάσεων και η ενέργεια στη συνέχεια. Τραυματίας ο Κουλιμπαλί. 

Οι πράσινοι στο καλό τους πρώτο 30λεπτο κυκλοφόρησαν μπάλα, είχαν ενέργεια στο παιχνίδι τους, αλλά το «θέμα» στη δημιουργία τελικών συνεχίστηκε, με τον Παναθηναϊκό πάντως να παίρνει τη νίκη στο τρίτο και τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία με 1-0 κόντρα στην "Γκέντσλερ" χάρη στο γκολ του Μολίνς. Όλο το παιχνίδι της ομάδας του Ουζουνίδη γινόταν από τα πλάγια και ήταν λογικό, καθώς έλειψε ο Κουρμπέλης και στον άξονα έπαιξαν οι λιγότερο δημιουργικοί Ζέκα και Ρέις. Για να δούμε λοιπόν...

Ο Παναθηναϊκός απειλήθηκε στο ελάχιστο στο καλό του διάστημα (ως το 25`) δείχνοντας και πάλι εξαιρετική συνοχή αμυντικά και παράλληλα επιθετικά προσπάθησε να παίξει τόσο από πλάγια όσο και από το κέντρο. Το γκολ λοιπόν ήρθε γρήγορα, καθώς μόλις στο 5` από ωραία κάθετη πάσα του Άλτμαν προς τον Μολίνς, ο Σουηδός βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε όμορφα για το 1-0! Η τουρκική ομάδα έπαιζε με τριάδα στην άμυνα και αυτό δυσκόλευε κάπως τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού να βρουν κενούς χώρους προς την αντίπαλη εστία.

Από το 30` και μετά οι πράσινοι δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν, εύκολα, το υπέρ τους 1-0 ως το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Παναθηναϊκός, πάντως «βάρυνε» απότομα και ο Ουζουνίδης ήθελε περισσότερα τρεξίματα.

Κατά τ` άλλα, το δεύτερο μέρος δεν αντέχει σε πολλή κριτική για τους "πράσινους", καθώς ο Ουζουνίδης έκανε πολλές αλλαγές. Πάντως η Γκεντσλερμπιρλιγί ήταν καλύτερη και δικαιούταν το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στον αποδιοργανωμένο Παναθηναϊκό με τον Ουζουνίδη στο τέλος να "κοψοχολιάζει" και με τον τραυματισμό του Κουλιμπαλί, που δεν φαίνεται πάντως να έχει κάτι σοβαρό... H αλήθεια είναι πως η πιτσιρικαρία στο τέλος έβγαλε ενέργεια με το σκορ να μένει πάντως στο 1-0.

Κορυφαίοι σε απόδοση για τον Παναθηναϊκό οι Χουλτ (που έχει "σκάσει"!) και Ζέκα.  

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος (64’ Στιλ) - Κουλιμπαλί (81’ Βέμερ), Μολέδο (62’ Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68’ Τελάντερ), Χουλτ -Χατζηγιοβάνης (76’ Μπουζούκης), Ζέκα (87’ Εμμανουηλίδης), Ρέις (62’ Δώνης), Λουντ (67’ Στάικος)- Άλτμαν (67’ Ρινάλντι) - Μολίνς (62’ Πίσπας).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags