Facebook Pixel Μπήκαν χρήματα στον ΠΑΟ, δεδομένα πέντε παίκτες – Ποιος "έφερε" τα λεφτά - Αυτούς "κόβει" ο Ουζουνίδης
| 2017-07-16 11:30:00

Μπήκαν χρήματα στον ΠΑΟ, δεδομένα πέντε παίκτες – Ποιος "έφερε" τα λεφτά - Αυτούς "κόβει" ο Ουζουνίδης

Μπήκαν χρήματα στον ΠΑΟ, δεδομένα πέντε παίκτες – Ποιος "έφερε" τα λεφτά - Αυτούς "κόβει" ο Ουζουνίδης

Τι προβλέπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των "πράσινων" και πώς υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν οι επόμενες κινήσεις - Ποιο είναι το plan b του προπονητή, αν δεν φτάσει το μπάτζετ.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να είπε δημόσια πως περιμένει κι άλλες μεταγραφές, αλλά μόνο εύκολο δεν είναι αυτή τη στιγμή για τους Πράσινους να κινηθούν με άνεση στην αγορά για να ικανοποιήσουν όλες τις εισηγήσεις του Έλληνα προπονητή.

Στο Τριφύλλι δεν υπάρχει δυνατότητα για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, με αποτέλεσμα να γίνονται δεύτερες και τρίτες σκέψεις για τους στόχους που απασχολούν. Άλλωστε, σύμφωνα με το μεταγραφικό πλάνο του Έλληνα κόουτς, η ομάδα χρειάζεται ακόμα επτά μεταγραφές, κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτή την εποχή. 

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει την απόκτηση δύο σέντερ φορ (βασικoύ και αναπληρωματικού), δύο εξτρέμ (βασικού και αναπληρωματικού) δύο ακραίων αμυντικών για μπακ απ κι ενός αμυντικού χαφ. Ο Έλληνας κόουτς θεωρεί απαραίτητες τις συγκεκριμένες κινήσεις για να φτιάξει την ομάδα που επιθυμεί και να έχει στα χέρια του ένα πλήρες ρόστερ που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε μία πολύ "γεμάτη" και απαιτητική χρονιά. 

Πάντως, σε περίπτωση που δεν φτάσει το μπάτζετ που έχει στα χέρια του ο Έλληνας τεχνικός, αναμένεται να γίνουν... εκπτώσεις στις μεταγραφές. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα "κοπεί" ο ένας εξτρέμ και ο ένας ακραίος αμυντικός, ανάλογα σε αυτή την περίπτωση πού θα αποφασίσει ο κόουτς ότι χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση, στην πλευρά του Ουσμάν Κουλιμπαλί ή του Νίκλας Χουλτ.

Το θετικό για το Τριφύλλι είναι ότι την περασμένη Τετάρτη μπήκε στα ταμεία της ομάδας η πρώτη δόση από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, περίπου 1,2 εκ. ευρώ, ένα ποσό "ανάσα" για τους Πράσινους, που αναμένεται να βοηθήσει αρκετά έτσι ώστε τα προχωρήσουν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags