Facebook Pixel "Ψήνεται" καλή μεταγραφή Γιαννιώτα, "παίζει" άλλη ελληνική ομάδα; - Προορισμός-έκπληξη από Ρισβάνη!
| 2017-07-16 15:30:00

"Ψήνεται" καλή μεταγραφή Γιαννιώτα, "παίζει" άλλη ελληνική ομάδα; - Προορισμός-έκπληξη από Ρισβάνη!

"Ψήνεται" καλή μεταγραφή Γιαννιώτα, "παίζει" άλλη ελληνική ομάδα; - Προορισμός-έκπληξη από Ρισβάνη!

Τι συμβαίνει με τους... κομμένους "ερυθρόλευκους" παίκτες στο λιμάνι, τι ακούγεται για το μέλλον τους - Πού είναι πιθανό να συνεχίσουν την καριέρα και ποια είναι η επιθυμία τους;

Το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε γι' αυτούς με πολύ μεγάλες προσδοκίες, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τελικά όπως τα περίμεναν...

Ο λόγος για τους Γιάννη Γιαννιώτα και Σπύρο Ρισβάνη, των οποίων η καριέρα βρίσκεται σε ιδιαιτέρως κρίσιμη καμπή μετά το "stop", που άκουσαν από τον Μπεσνίκ Χάσι ώστε να συνεχίσουν στην "ερυθρόλευκη" προετοιμασία.

Οι δύο παίκτες δε βρίσκονται, σίγουρα, στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, όμως δεν το βάζουν κάτω. Προπονούνται ατομικά και αναζητούν ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ο διεθνής εξτρέμ θα ήθελε να παραχωρηθεί με μεταγραφή από τους Ερυθρολεύκους και να πάψει να ...μετακομίζει σε άλλες ομάδες ως δανεικός, κάτι που θεωρεί ότι δεν μπορεί να ωφελήσει πλέον την καριέρα του. Ακούγεται πως αναζητά ομάδα στην Αγγλία και τη Γερμανία, ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι που να τον ενδιαφέρει και να τον δελεάζει.

Οσο για τον υψηλόσωμο στόπερ, η κατάσταση δεν είναι πολύ διαφορετική και φαίνεται πως έχει ρίξει το βάρος των αναζητήσεών του στο εξωτερικό, χωρίς εμφανή στόχευση.

Η Ιταλία θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον 23χρονο, που έχει σαν έσχατη λύση το να παίξει δανεικός σε ελληνική ομάδα.

Την ίδια στιγμή, ισχύει το ενδιαφέρον της Φεϊρένσε, αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται από την Πορτογαλία για τον πρώην άσο του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags