Facebook Pixel Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ υπερήφανος χορηγός του 26ου Zagori Basketball Camp & Tournament
Life
| 2017-07-19 15:33:00

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ υπερήφανος χορηγός του 26ου Zagori Basketball Camp & Tournament

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ υπερήφανος χορηγός του 26ου Zagori Basketball Camp & Tournament

Η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση που φιλοξενεί κάθε χρόνο η πόλη των Ιωαννίνων, το Zagori Basketball Camp & Tournament ολοκληρώθηκε για 26η χρονιά με μεγάλη επιτυχία! 

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300 ενώ οι νεαροί παίκτες, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6-16 ετών απέκτησαν μοναδικές εμπειρίες από την αφρόκρεμα αθλητών και προπονητών του ελληνικού μπάσκετ!

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Γιάννης Μπορούσης ήταν ο επίσημος φιλοξενούμενος του 26ου Zagori Basketball Camp & Tournament και μοιράστηκε με τους νεαρούς αθλητές και νεαρές αθλήτριες, «μπασκετικά μυστικά» και κορυφαίες στιγμές που έζησε μέσα από τις επιτυχίες του. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2005 στο Βελιγράδι και κάτοχος πολλών σημαντικών ατομικών και ομαδικών διακρίσεων επισήμανε σε όλους τους συμμετέχοντες ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η αφοσίωση στο στόχο, η πειθαρχία και η εντατική προπόνηση.

Το Zagori Basketball Camp & Tournament είναι το πολυπληθέστερο Camp στη χώρα, ενώ αποτελεί ένα από τα δύο μακροβιότερα αθλητικά Camps της Ελλάδας!

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, είναι υπερήφανος χορηγός και θερμός υποστηρικτής του Zagori Basketball Camp & Tournament, μια κοιτίδα αθλητισμού που εκπαιδεύει αυριανούς πρωταθλητές, στον αθλητισμό και τη ζωή.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags