Facebook Pixel Θα πέσει το «Καραϊσκάκη» αν πετύχει κι αυτό το deal ο Ολυμπιακός – Σαν τρελός θέλει να έρθει ο «φονιάς»
| 2017-07-21 11:00:00

Θα πέσει το «Καραϊσκάκη» αν πετύχει κι αυτό το deal ο Ολυμπιακός – Σαν τρελός θέλει να έρθει ο «φονιάς»

Θα πέσει το «Καραϊσκάκη» αν πετύχει κι αυτό το deal ο Ολυμπιακός – Σαν τρελός θέλει να έρθει ο «φονιάς»

Ασταμάτητος στις μεταγραφές φέτος ο Ολυμπιακός και το σενάριο που παίζει τις τελευταίες ώρες μόνο… φανταστικό δεν ακούγεται. Διαβάστε το παρασκήνιο.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν "τρέξει" πολύ τις μεταγραφές τους τις τελευταίες ημέρες, έχουν κλείσει τις περισσότερες τρύπες στο ρόστερ και προσπαθούν για το κάτι παραπάνω.

Και μπορεί να έχουν αποκτήσει έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την επίθεση, τον Εμάνουελ Εμενίκε, όμως δεν θα έλεγαν "όχι" και σε κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση, που θα μπορούσε να "τρελάνει" το Καραϊσκάκη.

Και το σενάριο που "παίζει" τις τελευταίες ώρες είναι από αυτά που μπορούν να σηκώσουν στο πόδι το φαληρικό γήπεδο. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μπράουν Ιντέγε και την πιθανότητα να επιστρέψει, για να φτιάξει σούπερ δίδυμο με τον Εμενίκε στην γραμμή κρούσης.

Ο θηριώδης επιθετικός δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Κίνα και την Τιαντζίν, έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και οι επαφές με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένες.

Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει, οι Ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν μια τέτοια προοπτική, όμως ακόμα δεν έχει "χαραχτεί" κάποιος τρόπος για να γίνει η οποιαδήποτε κίνηση.

Πάντως, θέμα Ιντέγε υφίσταται έστω και θεωρητικά. Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή του... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags