Facebook Pixel Φοβερό παρασκήνιο: Χωρίς μπάλα έξι μήνες και τον "φέρνουν" στον Ολυμπιακό - "Θέμα" με Κούτρη;
| 2017-07-21 22:12:00

Φοβερό παρασκήνιο: Χωρίς μπάλα έξι μήνες και τον "φέρνουν" στον Ολυμπιακό - "Θέμα" με Κούτρη;

Φοβερό παρασκήνιο: Χωρίς μπάλα έξι μήνες και τον "φέρνουν" στον Ολυμπιακό - "Θέμα" με Κούτρη;

Ποδοσφαιριστής που έχει να παίξει μπάλα έξι ολόκληρους μήνες "τσεκάρουν" στο Λιμάνι. Τι θα κάνουν οι πρωταθλητές και ποια η εναλλακτική τους; Όλο το ρεπορτάζ.

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να ετοιμάζονται για το παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, όμως "τρέχουν" παράλληλα και τα μεταγραφικά τους ζητήματα, με τελευταίο αυτό του αριστερού μπακ.

Συγκεκριμένα, ήρθε χθες στο προσκήνιο μια περίπτωση που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και ακούει στο όνομα, Λουίς Ιμπάνιες. Ο 29χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ την χρονιά που τελείωσε, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στην ομάδα και το τουρκικό πρωτάθλημα.

Το παράδοξο με την περίπτωση του Ιμπάνιες είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη αγωνιστική απραξία, που αν έρθει στον Ολυμπιακό θα χρειαστεί τουλάχιστον να φτάσει μέχρι τα... Χριστούγεννα για να βρει ρυθμό. Αφήστε που στην ηλικία του, δεν έχει καμία μεταπωλητική αξία, κάτι που δείχνει να υπολογίζει πολύ ο Ολυμπιακός.

Και για του λόγου το αληθές, διαβάστε τα νούμερα: Τελευταίο 90λεπτο του Αργεντινού σε παιχνίδι του τουρκικού πρωταθλήματος ήταν στις 27 Νοεμβρίου 2016, ενώ τελευταίο του παιχνίδι, γενικά, την σεζόν που πέρασε ήταν στις 26 Ιανουαρίου 2017! Ένα εξάμηνο, δηλαδή, χωρίς... τίποτα!

Φυσικά, θα απορεί κανείς γιατί να απασχολεί τον Ολυμπιακό μια τέτοια περίπτωση, που πιθανότατα δεν θα κοστίζει πολλά, την ώρα που στην ίδια θέση υπάρχει ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος έχει μπει με... χίλια στην φετινή χρονιά. Πάντως, ο νεαρός δεν φαίνεται να... κουνάει από την 11άδα των πρωταθλητών, ακόμα και να αποκτηθεί ο Λουίς Ιμπάνιες.

Βέβαια, το θέμα Ιμπάνιες δεν "παίζεται" δυνατά στα ερυθρόλευκα πρωτοσέλιδα, όπως το σημερινό του "Γαύρου", οπότε στην περίπτωση αυτή ας κρατάμε μικρό καλάθι...

Απ' την άλλη στην επικαιρότητα των Πειραιωτών έχει κάνει την εμφάνισή του και το όνομα του Φιλίπ Μλαντένοβιτς της Σταντάρ Λιέγης, το οποίο δείχνει να "κολλάει" λίγο περισσότερο από αυτό του Ιμπάνιες, παρά τις "παγωμένες" σχέσεις που υπάρχουν με την βελγική ομάδα (γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθούν, όπως φάνηκε και από την υπόθεση του Κοσάνοβιτς).

Ο Σέρβος αγωνίζεται και αυτός στο αριστερό άκρο της άμυνας, είχε λίγες συμμετοχές πέρυσι και αν αποχωρήσει από την Σταντάρ, τότε οι Βέλγοι θα χρειαστούν ακόμα έναν αριστερό μπακ εκτός από τον Ποκονιολί και τον Φαϊ, που αγωνίζεται και στις δύο πλευρές.

Κάτι που σημαίνει ότι και αυτή η περίπτωση συναντά δυσκολίες, αλλά είναι σαφώς πιο αξιόλογη από αυτή του Ιμπάνιες. Με την υποσημείωση πάντα, πως η θέση του Κούτρη στο ερυθρόλευκο ρόστερ θεωρείται και φαίνεται να είναι δεδομένη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags