Facebook Pixel Καμπάλα και (αυτός ο) παίκτης από Ελλάδα για Παναθηναϊκό – Τα είπε όλα ο Μαρίνος – Το μεταγραφικό πλάνο
| 2017-07-22 00:14:00

Καμπάλα και (αυτός ο) παίκτης από Ελλάδα για Παναθηναϊκό – Τα είπε όλα ο Μαρίνος – Το μεταγραφικό πλάνο

Καμπάλα και (αυτός ο) παίκτης από Ελλάδα για Παναθηναϊκό – Τα είπε όλα ο Μαρίνος – Το μεταγραφικό πλάνο

Η Καμπάλα έρχεται ξανά στο δρόμο του Παναθηναϊκού και τα μεταγραφικά των πρασίνων βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε ποια θέση (ίσως) ενισχυθούν οι πράσινοι;

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» αποκτώντας τους Λουτσιάνο και Καμπέσας. Παρ’ όλα αυτά, οι πράσινοι κάθε άλλο παρά έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αφού είναι εμφανές ότι έχουν ανάγκη από περαιτέρω ενίσχυση.

Το ιδανικό για το Τριφύλλι θα ήταν να αποκτήσει παίκτες σε θέσεις που «πονάει» πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Καμπάλα, όμως κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Αυτό έγινε φανερό από τις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το χθεσινό φιλικό με την Άλκμααρ, καθώς ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα θέλει να βρει τους κατάλληλους παίκτες και όχι να κάνει βιαστικές κινήσεις μόνο για τις εντυπώσεις.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η λίστα των διαθέσιμων παικτών για τα παιχνίδια με την Καμπάλα πρέπει να κατατεθεί απόψε και το περιθώριο για μια αλλαγή υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα, φαντάζει πολύ δύσκολο ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει παίκτη μέχρι τότε ώστε να προλάβει να τον δηλώσει.

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να προχωρήσει μια μεταγραφή τόσο άμεσα είναι να προέρχεται από την ελληνική αγορά. Άλλωστε, το Τριφύλλι κοιτάζει περιπτώσεις για τις θέσεις των ακραίων μπακ τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά.

Όσο για την περίπτωση του τερματοφύλακα του Άρη, Σωκράτη Διούδη, η υπόθεση πολύ δύσκολα θα έχει ξεκαθαρίσει έως την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags