Facebook Pixel Μεταγραφή έκπληξη! «Μπαμ» από μεγάλη ελληνική ομάδα με πρώην συμπαίκτη του Κάρι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-22 16:55:00

Μεταγραφή έκπληξη! «Μπαμ» από μεγάλη ελληνική ομάδα με πρώην συμπαίκτη του Κάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταγραφή έκπληξη! «Μπαμ» από μεγάλη ελληνική ομάδα με πρώην συμπαίκτη του Κάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα και εξετάζεται σοβαρά. Έχει παίξει στο NBA, ενώ έχει περάσει παλιότερα ξανά από την Ευρώπη. Πάουερ-φόργουορντ με ύψος 2.11!

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει άκρη με τον Αϊτινό πάουερ-φόργουορντ, Κάντι Λαλέιν, και έτσι βάζει πλέον και πάλι κάτω τα χαρτιά της, προκειμένου να κλείσει παίκτη για την φροντ-λάιν.

Ο προπονητής της, Σωτήρης Μανωλόπουλος, παρακολούθησε πολλούς παίκτες στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και έχει γεμάτο το μπλοκάκι του.

Παράλληλα, όμως, του έχουν προταθεί κι αρκετές περιπτώσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι ο 29χρονος, ύψους 2.11, Κιθ Μπένσον.

Ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της "Γηραιάς Ηπείρου", όπως στην ιταλική Σάσσαρι και την Λιθουανική Νεπτούνας.

Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην G-League με τους Σιου Φολς, έχοντας 20.5 πόντους και 10.5 ριμπάουντ ανά ματς. Την σεζόν 2011-2012 έπαιξε για λίγο και στους Γκόλντεν Στειτ Ουόριορς, παρέα με τους σπουδαίους, Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον!

Δείτε τον:
 







Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags