Facebook Pixel Αποκάλυψη-ΣΟΚ για Στανόγεβιτς από ρεπόρτερ ΠΑΟΚ: "Δεν το έχω ξαναζήσει με κανέναν προπονητή"!
| 2017-07-24 13:00:00

Αποκάλυψη-ΣΟΚ για Στανόγεβιτς από ρεπόρτερ ΠΑΟΚ: "Δεν το έχω ξαναζήσει με κανέναν προπονητή"!

του Γιώργου Κτενά
Αποκάλυψη-ΣΟΚ για Στανόγεβιτς από ρεπόρτερ ΠΑΟΚ: "Δεν το έχω ξαναζήσει με κανέναν προπονητή"!

Σε "σοκαριστική" αποκάλυψη προχώρησε στο Sportdog για τον Στανόγεβιτς ο Αντώνης Τσακαλέας. Αποκάλυψη που αφορά στην προετοιμασία του δικεφάλου, βασικό και κρίσιμο στάδιο για όλες τις ομάδες.
 

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Δικέφαλου αναφέρθηκε ακόμα στη μουρμούρα που υπάρχει γύρω από την ομάδα, στο παιχνίδι με την Ολιμπίκ που πλησιάζει, αλλά και στο γεγονός ότι οι οπαδοί περίμεναν μεταγραφή αεροδρομίου, που όμως δεν έχει γίνει ακόμα.

Σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός είναι μαζεμένος πριν από το παιχνίδι με την Παρτιζάν, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βλέπουν με κακό μάτι τις κινήσεις του Αλαφούζου, προς την πλευρά του Μαρινάκη.

Αντώνη, πώς είδες την απουσία τού κόσμου από το φιλικό τού ΠΑΟΚ εναντίον της Ανόρθωσης;

"Δεν είναι δικαιολογία, αλλά θεωρώ ότι αν το παιχνίδι γινόταν το βράδυ της Πέμπτης θα είχε τον διπλάσιο κόσμο. Αλλά και πάλι για πρώτο φιλικό ήταν λίγος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο. Θυμάμαι πρώτο φιλικό τής σεζόν στην Τούμπα 12 - 13 Αυγούστου, πριν από μερικά χρόνια, που το μόνο νέο πρόσωπο στην ομάδα ήταν ο Λαζάρ και είχε 12 χιλ. οπαδούς. Αλλιώς τα περίμενε ο κόσμος του ΠΑΟΚ και αλλιώς ήρθαν. Περίμενε να πάει πρώτα στο αεροδρόμιο και μετά στην Τούμπα, περίμενε κάτι περισσότερο ηχηρό στις μεταγραφές. Γιατί από τις μεταγραφές 11άδας είναι ο Ρέι, που όσο και να ενθουσιάσει κάποιον δεν παύει να είναι τερματοφύλακας και ο Μακ που ήταν όμως γνωστός στους οπαδούς".

Διακρίνεις να υπάρχει μουρμούρα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τον Στανόγεβιτς;

"Υπάρχει γενικότερα μουρμούρα και όχι αποκλειστικά για τον Στανόγεβιτς. Τα πάντα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι οι φίλαθλοι περίμεναν βαρύτερο όνομα για προπονητή. Η προετοιμασία όπως κύλησε δεν τους γέμισε και λόγω αποτελεσμάτων και λόγω εικόνας της ομάδας. Γενικότερα αυτό το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πιο χαμηλά σε σχέση με τις προσδοκίες που υπήρχαν. Για αυτό βγαίνει αυτή η επιφυλακτικότητα, αν και σε επίπεδο εισιτηρίων η κατάσταση είναι θετική. Ακόμα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ίσως να μην περίμεναν να πουληθούν 3 χιλ. εισιτήρια διαρκείας την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας τους, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι τους πρώτους μήνες μπορούν να δούνε στην Τούμπα μόνο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια".

Ποιο είναι το πλάνο που έχει ο Σέρβος προπονητής για τον ΠΑΟΚ;

"Το παράδοξο με τον Στανόγεβιτς είναι ότι το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει εναντίον της Ολιμπίκ, αλλά και στο ξεκίνημα της σεζόν γενικότερα, το δούλεψε μόνο σε δύο προπονήσεις στην προετοιμασία. Αναφέρομαι στο 4-3-3 είτε με δύο 6άρια και ένα 8άρι είτε με ένα 6άρι και δύο 8άρια. Δεν μου έχει ξανατύχει να περάσει προετοιμασία στην οποία το σύστημα που καταλήγει για να παίξει στην αρχή της σεζόν ο προπονητής, να το έχει δουλέψει τελικά μόνο σε δύο προπονήσεις. Αυτό θεωρώ ότι έγινε επειδή ο Στανόγεβιτς περίμενε περισσότερα στην προετοιμασία από τους παίκτες για να εφαρμόσει ό,τι είχε στο μυαλό του και οι παίκτες περίμεναν να δουλέψουν περισσότερο με τον Στανόγεβιτς πάνω στο πλάνο του".

Στα μεταγραφικά τι θα μπορούσαμε να πούμε;

"Ο Καφού, που το όνομά του βρίσκεται στο ρεπορτάζ σήμερα, είναι πρώτος στη σχετική λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και ακολουθούν ο Παλίνια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Μαρτίν της Μπέτις. Το μόνο που περιμένουμε είναι το πώς θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ στο θέμα του κεντρικού αμυντικού. Υπάρχει ο Ζαμπράνο και ο ΠΑΟΚ δείχνει να παίζει με τον χρόνο για να διαπιστώσει ότι η Ρούμπιν κοιτάζει αν θα της μείνει αμανάτι ή όχι ο παίκτης".

Ποια είναι η άποψή σου για το παιχνίδι με την Ολιμπίκ που πλησιάζει;

"Δε νομίζω ο ΠΑΟΚ να έχει πρόβλημα. Αλλά το θέμα είναι να πάρει την πρόκριση και να δείξει παράλληλα αγωνιστική βελτίωση. Να γίνουν ένα παίκτες και προπονητής, καθώς αυτό το δέσιμο ομάδας και προπονητή είναι που λείπει από τον ΠΑΟΚ".

Πώς βλέπεις το παιχνίδι τού Ολυμπιακού με την Παρτιζάν;

"Το κέρδος για τον Ολυμπιακό είναι ότι είναι πολύ μαζεμένος, μετά από το περσινό του κάζο. Σε κανέναν δεν βγαίνει σε καλό η αλαζονεία. Η Παρτιζάν δε νομίζω ότι τον φοβίζει ως όνομα, καθώς πηγαίνει ψιλιασμένος λόγω και της ατμόσφαιρας που γνωρίζει ότι θα συναντήσει στο Βελιγράδι. Είναι θετικό ότι έχει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του, που μπορεί να συσπειρωθεί με τον κόσμο του που θα γεμίσει το γήπεδο και να τα καταφέρει".

Η άποψή σου για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό;

"Η ΑΕΚ είναι ένα ερωτηματικό γενικότερα το πώς θα μπορέσει να περάσει το πρώτο καλοκαίρι υπό πίεση. Μετά από χρόνια υπάρχει το πρέσινγκ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, γιατί η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν θαύμα για οποιαδήποτε ομάδα στη θέση της ΑΕΚ. Στον Παναθηναϊκό βλέπω προσπάθεια προστασίας του Ουζουνίδη. Για να το πω κάπως αδόκιμα, το περιουσιακό στοιχεία της ομάδας είναι ο Ουζουνίδης. Και είναι σημαντικό ότι το υποστηρίζουν όλοι: Οι παίκτες, η διοίκηση, οι οπαδοί. Μπορεί οι οπαδοί να τα βάλουν με τη διοίκηση, μπορεί οι παίκτες να τα βάλουν με τη διοίκηση, αλλά κανένας δεν τα βάζει με τον Ουζουνίδη. Κι αυτό είναι κάτι πολύ θετικό".

Είναι ένα θέμα στον Παναθηναϊκό η σχέση οπαδών - διοίκησης, πάντως. Ειδικά μετά από πανό που σηκώσαν σε πρόσφατο φιλικό, αλλά και μετά από το ρεπορτάζ που θέλει συνεργασία των Αλαφούζου, Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη.

"Για το ρεπορτάζ τής πιθανής συνεργασίας των τριών επιχειρηματιών, περιμένω να καθίσει πρώτα η σκόνη. Τέτοια ρεπορτάζ σηκώνουν θόρυβο, αλλά πρέπει πρώτα να δούμε την ουσία και μετά να τα σχολιάσουμε. Γενικότερα πάντως αντιλαμβάνομαι ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βλέπουν με κακό μάτι τις κινήσεις του Αλαφούζου προς την πλευρά του Μαρινάκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags