Facebook Pixel "Τούρμπο" η Μπάγερν, το... έσωσε η Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-25 17:39:00

"Τούρμπο" η Μπάγερν, το... έσωσε η Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)

"Τούρμπο" η Μπάγερν, το... έσωσε η Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν 3-0 στο 27’, με τους «μπλε» να σημειώνουν στη συνέχεια δύο γκολ και να κρατούν σε… επιτρεπτά πλαίσια το σκορ (3-2), στο μεταξύ τους φιλικό στη Σιγκαπούρη!

Μόλις στο 5’ ο Ραφίνια έγραψε το 1-0 για τη Μπάγερν με όμορφο συρτό σουτ εκτός περιοχής, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τόμας Μίλερ! Ο Γερμανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα των «μπλε» και σημείωσε το 2-0 (12’), ενώ ο ίδιος έγραψε το εντυπωσιακό 3-0 από το 27’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής! Για την Τσέλσι, η οποία στα πρώτα 45λεπτά δεινοπάθησε για να απειλήσει, μείωσε με όμορφο τρόπο ο Μάρκος Αλόνσο στις καθυστερήσεις!

Πάνω κάτω ίδια εικόνα, αλλά… λιγότερο θεαματική στο δεύτερο ημίχρονο! Η Μπάγερν συνέχισε να ελέγχει το ματς και να δημιουργεί κινδύνους, τη στιγμή που η Τσέλσι παρέμενε εγκλωβισμένη!

Η είσοδος του Άλβαρο Μοράτα στο 63’, στην παρθενική του συμμετοχή με την μπλε φανέλα, λειτούργησε θετικά για την ομάδα του. Ο Ισπανός πήρε προσπάθειες, έδειξε διάθεση, όμως δεν είχε την απαιτούμενη… συμπαράσταση από τους συμπαίκτες του. Το μόνο που κατάφεραν οι Λονδρέζοι ήταν να «μαζέψουν» τη διαφορά, μειώνοντας στο τελικό 3-2 με τον Μπατσουαγί (85’), ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην προετοιμασία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (63’ Νταβίντ Λουίζ), Κέιχιλ, Μόουσες, Καντέ, Φάμπρεγας (86’ Πάσαλιτς), Αλόνσο, Γουίλιαν, Μπόγκα (63’ Mοράτα), Μπατσουαγί (86’ Μπέικερ)

Μπάγερν Μονάχου: Στάρκε (46’ Φρουχτλ), Ραφίνια (63’ Γκέτσε), Μαρτίνεθ, Χούμελς, Φριντλ, Σάντσες, Τολίσο (63’ Πάντοβιτς), Χάμες, Μίλερ (81’ Βιντσχάιμερ), Ριμπερί (81’ Ντορς), Λεβαντόφσκι (46’ Κομάν)

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags