Facebook Pixel Δεν είδε πολλά λάθη ο Χιμένεθ!
| 2017-07-25 23:23:00

Δεν είδε πολλά λάθη ο Χιμένεθ!

Δεν είδε πολλά λάθη ο Χιμένεθ!

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στα δυο λάθη της άμυνας της ΑΕΚ στις στημένες φάσεις απέδωσε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε ότι πέραν των δυο αδρανειών στα γκολ, η ομάδα του δεν έκανε άλλα σοβαρά λάθη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το αν το ματς χάθηκε από προσωπικά λάθη: «Μπορεί να το πει κάποιος αυτό. Μέχρι το 45’ ήμασταν ανώτεροι από την ΤΣΣΚΑ και στις φάσεις και στο παιχνίδι. Ένα παράλογο κόρνερ που θα μπορούσε να μην υπάρξει και μετά αυτοί έδειξαν ότι είναι ανώτεροι στα στημένα. Είναι η μια φάση του ποδοσφαίρου και πρέπει να συγχαρούμε την ΤΣΣΚΑ. Με την μπάλα στα πόδια δεν ήταν καλύτεροι από εμάς, αλλά στο ψηλό παιχνίδι ήταν καλύτεροι».

Για το αν φοβήθηκε η ΑΕΚ περισσότερο την ΤΣΣΚΑ και για το αν έπρεπε να πρεσάρει περισσότερο την αντίπαλη άμυνα: «Δεν παίζαμε με μια ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Σεβόμαστε την ΤΣΣΚΑ και παρά την προσπάθεια που κάναμε, χάσαμε από τις στημένες φάσεις».

Για τη χρησιμοποίηση του Μπακάκη στα αριστερά και αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα άλλα αριστερά μπακ: «Ήταν θέμα τακτικής, το δεξί μπακ της ΤΣΣΚΑ είναι πολύ επικίνδυνο. Ο Λόπες και ο Βινίσιους είναι επιθετικά μπακ, αλλά σήμερα ήταν ο Μάνταλος επιθετικός και ο Μπακάκης να κλείνει πίσω. Νομίζω πως ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν στο σημερινό παιχνίδι».

Για το που οφείλεται το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν πάτησε περιοχή και για τα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε η ΑΕΚ: «Στην άμυνα δεν κάναμε περισσότερο από δύο σοβαρά λάθη και ήταν από αυτά που προήλθαν τα γκολ. Πέρυσι δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ από στημένη φάση, οπότε δεν έχει επαναληφθεί. Τα τρία στόπερ της ΤΣΣΚΑ επιβλήθηκαν στα στημένα και μας εμπόδισαν στον αέρα να δημιουργήσουμε φάσεις. Μέχρι το 45’ κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Δεν βρίσκω όμως σοβαρά αμυντικά λάθη πέρα από τις στημένες φάσεις».

Για το αν το κόρνερ ήταν παράλογο λόγω λάθος του διαιτητή ή λόγω αντίδρασης του αμυντικού: «Ο δικός μας ο ποδοσφαιριστής έκανε ένα λάθος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags