Facebook Pixel "Στα κόκκινα" η ΑΕΚ - Τι συμβαίνει με Χιμένεθ μετά το κάζο απ' την ΤΣΣΚΑ; - Πρωτοσέλιδο "καίει" τον Ισπανό
| 2017-07-26 17:15:00

"Στα κόκκινα" η ΑΕΚ - Τι συμβαίνει με Χιμένεθ μετά το κάζο απ' την ΤΣΣΚΑ; - Πρωτοσέλιδο "καίει" τον Ισπανό

"Στα κόκκινα" η ΑΕΚ - Τι συμβαίνει με Χιμένεθ μετά το κάζο απ' την ΤΣΣΚΑ; - Πρωτοσέλιδο "καίει" τον Ισπανό

Τι... χρεώνεται ο προπονητής της «Ένωσης» για την ήττα με κάτω τα χέρια απ' τους Ρώσους μέσα στο ΟΑΚΑ και τι μπορεί να σημαίνει σημερινό καυστικό "κιτρινόμαυρο" δημοσίευμα...

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, απογοητεύοντας τους φίλους της, που περίμεναν σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ.

Το βάρος της ευθύνης βαραίνει σαφώς τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος όχι μόνο παρέταξε μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά, όπως αποδείχθηκε, έκανε κακές επιλογές τόσο στην 11άδα όσο και στους παίκτες που πήρε στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να βάλει αριστερό μπακ τον Μιχάλη Μπακάκη, αν και η φυσική του θέση είναι δεξιός μπακ, ενώ η ομάδα απέκτησε μετά από δική του εισήγηση αριστερό οπισθοφύλακα (Έλντερ Λόπες), παρότι υπήρχαν ήδη δύο "καθαρόαιμοι" παίκτες για τη θέση (Ντίντακ Βιλά και Βινίσιους Φρέιτας)!

Παράλληλα, έμεινε εκτός αποστολής μία υποσχόμενη μεταγραφή, ο Άρνορ Τρίστασον, αλλά και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος σε όλα τα φιλικά της προετοιμασίας ήταν βασικός και από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ενώ προτιμήθηκε ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν... φευγάτος μέχρι πριν λίγο καιρό.

Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι Ισλανδός μεσοεπιθετκός "στράβωσε" με το γεγονός ότι στο πρώτο και πολύ σημαντικό παιχνίδι της σεζόν έμεινε στην εξέδρα από τον προπονητή του. 

Είναι προφανές ότι ο κόουτς της Ένωσης δεν "διάβασε" καθόλου καλά το παιχνίδι, ούτε το διαχειρίστηκε όπως θα έπρεπε κατά τη διάρκειά του, κάτι που ενισχύει την άποψη που τον συνοδεύει, ότι, δηλαδή, είναι ένας πολύ καλός προπονητής που στα δύσκολα, όμως, δεν έχει καλές αντιδράσεις. Αν και το πιο σημαντικό χθες ήταν ότι παρουσίασε μια ομάδα χωρίς συγκεκριμένο πλάνο και με παίκτες που είχαν μπερδεμένους ρόλους μέσα στο γήπεδο. 

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ισπανός ξεκίνησε με το... αριστερό τη σεζόν, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, και τη στιγμή που η "Ώρα" ασκεί σκληρή κριτική στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για την εικόνα της ομάδας. αλλά και για τις επιλογές του προπονητή. Κι αυτές οι "παρατηρήσεις" της εφημερίδας, που αρκετά συχνά εκφράζει τις θέσεις της "κιτρινόμαυρης" διοίκησης. μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags