Facebook Pixel «Ο ΠΑΟΚ είναι... θρύλος, αλλά μπορούμε»
| 2017-07-26 18:40:00

«Ο ΠΑΟΚ είναι... θρύλος, αλλά μπορούμε»

«Ο ΠΑΟΚ είναι... θρύλος, αλλά μπορούμε»

Για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, μίλησε ο τεχνικός της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, Ρομάν Σανζάρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα - θρύλος, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να δείξουμε το καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός της Ολιμπίκ.

Πρόσθεσε ότι: «Το πολύ δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ είναι η επιθετική του γραμμή, όπου έχει τον Πρίγιοβιτς, τον Κάμπος αλλά και τον Μάτος, τον οποίο γνωρίζω και θεωρώ πως είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τα γκολ και τις ασίστ που έχει σημειώσει».

Ερωτηθείς για τον αν μπορεί η Ολιμπίκ να σταματήσει τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου με τεράστια εμπειρία αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι απρόβλεπτα και συμβαίνουν τα πάντα. Ποιος ξέρει λοιπόν τι μπορεί να συμβεί; Καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη. Είχαμε κι εμείς αλλαγές, ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή, οπότε καλύτερα αν μην κάνουμε προβλέψεις».

Σχετικά με την κατάσταση της ομάδας του: «Έφυγαν κάποιοι δυνατοί παίκτες, αλλά τους αντικαταστήσαμε με καλούς παίκτες και είμαι χαρούμενος που βλέπω τους καινούργιους μας παίκτες, που είναι νέοι και ανταποκρίνονται και παρά τα λάθη που έκαναν είμαι σίγουρος για τους παίκτες και την ομάδα μου».

Για την διεξαγωγή του αγώνα στο Κίεβο: «Μας λείπουν οι οπαδοί μας, το σπίτι μας, αλλά είναι μια κατάσταση που υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Για το αν μίλησαν με κάποιον από την Ελλάδα ώστε να μάθουν περισσότερα για τον ΠΑΟΚ: «Όχι δεν μίλησα με κανέναν Ουκρανό που έπαιξε στην Ελλάδα. Παρακολούθησα όσα γράφονται στα μέσα. Έχω δικές μου παρατηρήσεις για τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι του και σε αυτές στηρίζομαι».

Τέλος συμπλήρωσε ότι: «Βεβαίως μελετήσαμε τα δύο παιχνίδια μας. Δεν είμαι 100% ικανοποιημένος, αλλά έγιναν πολλές αλλαγές, ήρθα νέοι σε ηλικία παίκτες και είναι δύσκολο να χτίσουμε γρήγορα την ομάδα. Η ψυχολογία μας είναι καλή και το κλίμα εντός ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά όχι στην καλύτερη που μπορούμε.

Υπάρχει το σχέδιο β, αλλά δεν είναι το καλύτερο. Δεν στηριζόμαστε σε αυτό. Θέλουμε να παίξουμε δυναμικά, να μην φέρουμε το ματς στα πέναλτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags