Facebook Pixel Τρίζει η καρέκλα του Στανόγεβιτς; - Απίστευτη φήμη στη Θεσσαλονίκη για τον αντικαταστάτη του Σέρβου
| 2017-07-28 15:15:00

Τρίζει η καρέκλα του Στανόγεβιτς; - Απίστευτη φήμη στη Θεσσαλονίκη για τον αντικαταστάτη του Σέρβου

Τρίζει η καρέκλα του Στανόγεβιτς; - Απίστευτη φήμη στη Θεσσαλονίκη για τον αντικαταστάτη του Σέρβου

Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά κυκλοφόρησε στην πόλη μετά την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Κίεβο - Ποιον λέει το... τρελό σενάριο πως κοιτάζουν για τεχνικό στην Τούμπα;

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας στο Κίεβο απέναντι στην πιο αδύναμη Ολιμπίκ.

Το βάρος της ευθύνης φαίνεται πως βαραίνει αποκλειστικά τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, για τον οποίο υπάρχουν ήδη αρκετές "μουρμούρες" στη Θεσσαλονίκη, όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ.

Πάντως, οι "ασπρόμαυροι" δε χρεώνουν στον Σέρβο τεχνικό μόνο την κακή εικόνα στο πρώτο επίσημο ματς, αλλά και τη γενικότερη νοοτροπία που έχει περάσει στο σύλλογο.

Υπάρχει η άποψη ότι ο νεαρός τεχνικός δε δουλεύει όπως πρέπει στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να μην παρουσιάζει η ομάδα το σωστό πρόσωπο στο γήπεδο, ενώ κακή εντύπωση προκαλεί και η διάθεση που δείχνει για πολλούς... πειραματισμούς.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ θεωρούν και άστοχες και αρκετές από τις δημόσιες τοποθετήσεις του Σέρβου, όπως το "σε 10 μέρες θα ξέρω αν θα πάρουμε τίτλο", που είπε τελευταία και δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά της διοίκησης.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, τα δύσκολα άρχισαν νωρίς για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και κάποιοι θεωρούν ότι ήδη ο Σέρβος βρίσκεται υπό κρίση. Κάτι που, φυσικά, μπορεί να ανατραπεί, αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ αλλάξει πρόσωπο στα αμέσως επόμενα παιχνίδια.

Από την άλλη, την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν και κάποια ακραία σενάρια που θέλουν τους "ασπρόμαυρους" να έχουν αρχίσει από τώρα την αναζήτηση του διαδόχου του Αλεξάνταρ Στανόγεβις, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βρίσκεται μέσα στους υποψήφιους στόχους!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά υπάρχουν φήμες που μιλούν ακόμα και για βολιδοσκόπηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς τον Σέρβο, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα. Κάτι που, φυσικά, δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση, αλλά σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη ως μια... τρελή φήμη, που κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη μετά τη χθεσινή εμφάνιση στο Κιέβο.

Μάλιστα, η ίδια φημολογία σχετικά με τον διάδοχο του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς φέρνει ως υποψήφιο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που επίσης δεν έχει ομάδα μετά το "διαζύγιο" με την Ξάνθη και το όνομά του "έπαιξε" για τον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags