Facebook Pixel Συγκινημένος ο Μαύρος για τη Φιλαδέλφεια! Έδωσε συγχαρητήρια στον Μελισσανίδη.
| 2017-07-28 15:35:00

Συγκινημένος ο Μαύρος για τη Φιλαδέλφεια! Έδωσε συγχαρητήρια στον Μελισσανίδη.

Συγκινημένος ο Μαύρος για τη Φιλαδέλφεια! Έδωσε συγχαρητήρια στον Μελισσανίδη.

Φανερά συγκινημένος, από το γεγονός ότι η ΑΕΚ πήρε την οικοδομική άδεια για να κατασκευάσει το νέο της γήπεδο, ήταν ο Θωμάς Μαύρος.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α` Εθνική βρέθηκε στον αγιασμό του νέου γηπέδου και θυμήθηκε μαζί με όλους τους παλαιμάχους τις ένδοξες στιγμές που έζησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για το πόσο ξεχωριστή είναι για την οικογένεια της ΑΕΚ αυτή η ημέρα και από τον τόνο της φωνής του γινόταν αντιληπτή η συναισθηματική φόρτιση.

«Είναι μία συγκινητική στιγμή. Ξαναγυρνάμε πάλι στα άγια χώματά μας! Πιστεύω σε δύο χρόνια θα είμαστε μέσα να ξαναβλέπουμε μεγάλες χαρές για την ομάδα μας εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια» τόνισε αρχικά ο Θωμάς Μαύρος και πρόσθεσε:

«Σ΄ αυτό το γήπεδο πέρασα πάρα πολλές χαρές και λύπες. Μια ζωή ολόκληρη ζωή. Είμαι πραγματικά συγκινημένος. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στους συνεργάτες του, που έδειξαν υπομονή και πείσμα για να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα. Είναι μεγάλη υπόθεση. Ξαναγυρνάμε σπίτι μας. Είναι το πιο ευχάριστο γεγονός αυτή την περίοδο. Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος».

Τέλος, ο θρυλικός σκόρερ, παραδέχτηκε πως η οικοδόμηση του νέου γηπέδου, θα σημάνει και την «αναγέννηση» της ΑΕΚ. «Πάμε σε άλλο θέμα το αγωνιστικό, αλλά πιστεύω πως όλα δείχνουν πως κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags