Facebook Pixel Ξετρυπώσαμε το επόμενο Ford Focus!
Άλλα Σπορ
| 2017-07-29 10:22:00

Ξετρυπώσαμε το επόμενο Ford Focus!

Ξετρυπώσαμε το επόμενο Ford Focus!

Για τον Μάρτιο του 2018 σχεδιάζει την επίσημη αποκάλυψη του νέου Focus η Ford...

Μέχρι τότε, οι εικασίες για το πώς μπορεί να μοιάζει το επιτυχημένο γερμανικό μικρομεσαίο οικογενειακό καλά κρατούν. Ας πάρουμε μια γεύση για το τι μας περιμένει σε αυτή τη νέα γενιά.

Το επόμενο Focus λοιπόν θα χτιστεί επάνω στην παγκόσμια πλατφόρμα της Ford για αυτοκίνητα της κατηγορίας C. Μεγαλύτερη πιο άκαμπτη, πιο ασφαλής και το κυριότερο με την υπόσχεση για μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα. Πλούσια αναμένεται και η γκάμα εκδόσεων με τα Vignale και Active να κλέβουν την παράσταση. Το πρώτο ποντάρει στην πολυτέλεια και το δεύτερο στις light εκτός δρόμου εξορμήσεις, στα πλαίσια των μικρομεσαίων με επίκεντρο την περιπέτεια.

Η γκάμα των κινητήρων θα αποτελείται από τον τρικύλινδρο 1,0 λίτρου Ecoboost με ισχύ 100, 125 και 140 ίππους. Στα diesel σύνολα θα δεσπόζει ο νέος 1,5 λίτρων με 85 και 120 ίππους, όπως επίσης και ο 2λιτρος TDCI με απόδοση 150 ίππους. Η έκδοση ST πιθανότατα να αποχαιρετήσει τον 2λιτρο κινητήρα λόγω αυστηρότερης νομοθεσίας εκπομπής ρύπων, αντικαθιστώντας τον με έναν 1.5 280 ίππων!

Ο τελευταίος αναμένεται να είναι αρκετά σύγχρονος τεχνολογικά με twin-scroll turbo στα σωθικά του, άμεσο ψεκασμό καυσίμου αλλά και σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, για εξοικονόμηση ενέργειας. Εντός της γκάμας, η Ford έχει υποσχεθεί και μια ηλεκτρική έκδοση για το νέο Focus. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες…

Πηγή: Newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags