Facebook Pixel Είναι 55 ετών! Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε έξαλλη για τις φώτο με το μαγιό!
Life
| 2017-07-29 13:00:00

Είναι 55 ετών! Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε έξαλλη για τις φώτο με το μαγιό!

Είναι 55 ετών! Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε έξαλλη για τις φώτο με το μαγιό!

Δείτε τι έγραψε στο Facebook για τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν!

Ο λόγος για τη Νανά Παλαιτσάκη, που ταράχτηκε από τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκαν σε διάφορα Μέσα στις φωτογραφίες της με μαγιό, με αποτέλεσμα να πάρει η ίδια θέση μέσω facebook!

«Αρχικά θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους δημοσιογράφους που κυριολεκτικά γέμισαν με αναρτήσεις και αναδημοσιεύσεις το διαδύκτιο σε δεκάδες websites όσον αφορά την τολμηρότητα μου να φωτογραφηθώ με μαγιό στα...53 μου!
Θα ήθελα όμως να ενημερώσω τους ίδιους αλλά και όλους τους φίλους που με αγάπη με ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια... Δεν είμαι 53, είμαι 55 χρονών. Ναι περήφανη 55χρονη γυναίκα και μητέρα, γεννημένη 21-2-1962.

Δεν αισθάνομαι περηφάνια για το κορμί μου ούτε ντροπή, αισθάνομαι απλώς καλά καιευγνωμοσύνη για αυτό αλλά ακόμη περισσότερο που ο Θεός με έχει ευλογήσει με όλες μου τις ατέλειες σαν άνθρωπο και που σαν σήμερα πριν από αρκετά χρόνια έφερα στην ζωή τον γιό μου Αλέξη. Εύχομαι και παρακαλώ τον Θεό να έχει ΠΑΝΤΑ καλά, πρώτα εκείνον, γερό και δυνατό. Αυτός και μόνο αυτός ο άντρας της ζωής μου, με κάνει καθημερινά ΠΟΛΥ περήφανη, και εύχομαι όλες οι γυναίκες του κόσμου να έχουν την τύχη να φέρουν στον κόσμο ένα τόσο υπέροχο και σπάνιο άνθρωπο όπως εγώ! Αλέξη μου να είσαι χιλιόχρονος!», έγραψε στον λογαριασμό της!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags