Facebook Pixel Τετ α τετ Στανόγεβιτς με παράγοντα του ΠΑΟΚ! Η ενίσχυση και το σενάριο που «καίει» τον Σέρβο
| 2017-07-29 19:54:00

Τετ α τετ Στανόγεβιτς με παράγοντα του ΠΑΟΚ! Η ενίσχυση και το σενάριο που «καίει» τον Σέρβο

Τετ α τετ Στανόγεβιτς με παράγοντα του ΠΑΟΚ! Η ενίσχυση και το σενάριο που «καίει» τον Σέρβο

Από νωρίς άρχισαν οι συζητήσεις για την εικόνα του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Ποιο θέμα συζητήθηκε και ποια είναι η επιθυμία του προπονητή.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία προβλημάτισε έντονα τους οπαδούς και τους ανθρώπους της ομάδας. Η κακή εμφάνιση και η ισοπαλία με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ μία ομάδα ομολογουμένως πολύ μικρότερης δυναμικότητας, έφερε γκρίνια, κυρίως για τον προπονητή, ο οποίος ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση του Κιέβου.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη Θεσσαλονίκη, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είχε τετ α τετ με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ελλάδα. Η κουβέντα με τον υπεύθυνο λειτουργίας του τμήματος αφορούσε την κάλυψη των αδυναμιών και τη βελτίωση της ομάδας. Το ζήτημα όμως που «καίει» τον προπονητή είναι η ενίσχυση και απ' ότι φαίνεται, εκεί αποδίδει τη μέτρια εμφάνιση στο Κίεβο. Ο Σέρβος τεχνικός ως γνωστόν επιθυμεί την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις. Θέλει έναν κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο με αυξημένα αγωνιστικά και σωματικά χαρίσματα, αλλά και έναν επιθετικό.

Μένει να δούμε, αν θα ικανοποιηθεί ο Στανόγεβιτς. Γιατί όπως σας πληροφόρισε το sportdog.gr, στον ΠΑΟΚ υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Σέρβο και ήδη κυκλοφορούν σενάρια, ότι ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags