Facebook Pixel ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κάνουν δουλειές με άνθρωπο του... Ολυμπιακού - "Καυτό" παρασκήνιο που... ανάβει φωτιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
| 2017-07-29 22:00:00

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κάνουν δουλειές με άνθρωπο του... Ολυμπιακού - "Καυτό" παρασκήνιο που... ανάβει φωτιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κάνουν δουλειές με άνθρωπο του... Ολυμπιακού - "Καυτό" παρασκήνιο που... ανάβει φωτιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Τι... περίεργο συνέβη πριν λίγες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας; Ποιοι έδωσαν το "παρών", τι συζήτησαν και τι ζήτησαν από κορυφαίο άνθρωπο του ποδοσφαίρου;

Πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός οριστικοποίησε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό του deal μέχρι στιγμής αποκτώντας τον Χρβόγε Μίλιτς.

Με αφορμή τη μεταγραφή του Κροάτη αμυντικού, μαζί με τον παίκτη κατέφθασαν στην Αθήνα και έμειναν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι άνθρωποι της Lian Sports, της εταιρείας μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μίλιτς, προεξάρχοντος του Φάλι Ραμαντάνι και του Νίκολα Ντάμιανατς.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της υπόθεσης δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι στο ξενοδοχείο που έμειναν βρέθηκαν ο Λούμπος Μίχελ του ΠΑΟΚ και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς της ΑΕΚ!

Οι δυο άνδρες πραγματοποίησαν ξεχωριστά ραντεβού με τον Ραμαντάνι, ο οποίος φαίνεται ότι επεκτείνει τις επαφές του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αρκείται μόνο στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει ήδη χτίσει με τον Ολυμπιακό.

Όσο για το τι συζητήθηκε σε αυτές τις συναντήσεις; Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες μας είναι ότι τόσο ο Μίχελ όσο και ο Μαϊστόροβιτς δεν ζήτησαν μεταγραφές από τον έμπειρο μάνατζερ, αλλά πωλήσεις, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags