Facebook Pixel Νίκη για την Ξάνθη στο φιλικό με τον Πλατανιά! Οι ακρίτες δείχνουν πιο έτοιμοι
| 2017-07-29 23:42:00

Νίκη για την Ξάνθη στο φιλικό με τον Πλατανιά! Οι ακρίτες δείχνουν πιο έτοιμοι

Νίκη για την Ξάνθη στο φιλικό με τον Πλατανιά! Οι ακρίτες δείχνουν πιο έτοιμοι

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Θρακιώτες απέναντι στους Κρητικούς.

Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς αντιμετώπισαν τον Πλατανιά, που προετοιμάζεται στο ίδιο μέρος για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Ξάνθη επικράτησε με 0-1 χάρη στο γκολ που σημειώθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με σκόρερ τον Γέντρισεκ. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν στο γήπεδο την πρόοδο της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα και ο προπονητής είχε την ευκαιρία να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τους αγωνιστικούς ρυθμούς και τις βελτιώσεις που χρειάζεται η ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Η Ξάνθη μετά το 3-0 επί της Σπαρτάκ Πλέβεν, το 0-0 με την Κέρκυρα, το 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το σημερινό 1-0 επί του Πλατανιά, επιστρέφει την Κυριακή στην βάση της και από την Τετάρτη το απόγευμα θα μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Πλατανιά, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πράβετς ολοκληρώνεται αύριο με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τα Χανιά.

 

Πλατανιάς (α' ημίχρονο): Κοκκαλάς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ντεβέσα, Παπανικολάου, Μπούντνικ.

Πλατανιάς (β' ημίχρονο): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Πρυντέτα, Ντικαμονά, Γιορέντε, Βάντερσον, Σινγκ, Ζίκο, Αγγελόπουλος, Γκρζέλτσακ, Στάμου

Xanthi FC: Ζίβκοβιτς (46' Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (60' Ορφανίδης Λ.), Κασάδο (60' Συλλά), Φλίσκας (60' Λισγάρας), Σβάρνας (60' Χατζητερζόγλου), Καμαρά (60' Ντε Λούκας), Κίκε (60' Κώστας), Λουσέρο (60' Ορφανίδης Π.), Ρότσε (60' Μεχία), Μπρίτο (60' Φασίδης), Γέντρισεκ (60' Κάστρο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags