Facebook Pixel Έρχονται "καυτές" εξελίξεις και αλλαγές στον ΠΑΟΚ; -Για ποιους χτυπάει η καμπάνα; - Πρωτοσέλιδο-φωτιά!
| 2017-07-30 12:30:00

Έρχονται "καυτές" εξελίξεις και αλλαγές στον ΠΑΟΚ; -Για ποιους χτυπάει η καμπάνα; - Πρωτοσέλιδο-φωτιά!

Έρχονται "καυτές" εξελίξεις και αλλαγές στον ΠΑΟΚ; -Για ποιους χτυπάει η καμπάνα; - Πρωτοσέλιδο-φωτιά!

Τι συμβαίνει στον Δικεφάλο τις τελευταίες μέρες στο παρασκήνιο και τι... έρχεται σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη; Ποιος προβλέπεται να... πληρώσει το μάρμαρο και γιατί; 

Μεγάλη εντύπωση και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει στις τάξεις του ΠΑΟΚ το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Forza, η οποία συνήθως είναι πολύ καλά ενημερωμένη στα θέματα που αφορούν τα διοικητικά -και όχι μόνο- θέματα του Δικεφάλου.

Όπως έγραψε αποκαλυπτικά χθες η εφημερίδα, στην Τούμπα αναμένονται άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ έγινε αναφορά και για "αλλαγές όπου κρίνονται απαραίτητο", αν και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, με μόλις ένα επίσημο παιχνίδι, που ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης στο Κίεβο απέναντι στην Ολιμπίκ.

Το μεγάλο θέμα που, βεβαίως, προκύπτει είναι ποιες είναι οι αλλαγές αυτές που έρχονται στον ΠΑΟΚ και, κυρίως, ποιους μπορεί να αφορούν. Προφανώς, για παράδειγμα, δεν μπορεί να αποχωρήσει ο... υιός Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος δεν έχει θεσμικό ρόλο, παρά μόνο είναι μέλος του Δ.Σ., αλλά παρόλα αυτά εμπλέκεται σε όλες τις αποφάσεις για τον σχεδιασμό του συλλόγου.

Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος αποτελεί άνθρωπο μεγάλης εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και μόλις πριν λίγο καιρό ανέλαβε για πρώτη φορά να οργανώσει τον μεταγραφικό προγραμματισμό του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, υπάρχει και ο Λούμπος Μίχελ που εδώ και δύο σεζόν... ειδικεύεται στους συμψηφισμούς του μπάτζετ, κάτι που μάλλον κάνει καλά για να παραμένει στο πόστο του, ενώ διατηρεί και το ρόλο του "ισορροπιστή" ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους της διοίκησης. Μήπως ο Σλοβάκος προορίζεται για να... πληρώσει το μάρμαρο, ή, για μια ακόμα φορά, ο μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής;

Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και ανεξάρτητα από τις... εξελίξεις που προβλέπει το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο, το πιο πιθανό είναι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να είναι αυτός που θα χρεωθεί τα... πάντα, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags