Facebook Pixel «Σκάει» μεγάλη επιστροφή στο λιμάνι; – Τι... τρέχει με παίκτη που έφυγε σαν... κυνηγημένος απ' τον Πειραιά!
| 2017-07-30 21:30:00

«Σκάει» μεγάλη επιστροφή στο λιμάνι; – Τι... τρέχει με παίκτη που έφυγε σαν... κυνηγημένος απ' τον Πειραιά!

«Σκάει» μεγάλη επιστροφή στο λιμάνι; – Τι... τρέχει με παίκτη που έφυγε σαν... κυνηγημένος απ' τον Πειραιά!

Πολύς ντόρος γίνεται τα τελευταία 24ώρα σχετικά με το ενδεχόμενο να σημειωθεί μια ηχηρή μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Τι ισχύει και ποια τα δεδομένα; Οι απαντήσεις στο SportDog.gr.

Έχουν φουντώσει οι φήμες τελευταία σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπράουν Ιντέγιε στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, δεν είναι τυχαίο ότι ο Νιγηριανός άφησε στην Ελλάδα γυναίκα και παιδιά και πήγε μόνος στην Κίνα, όπου πέρα από τα εξωπραγματικά χρήματα που θα λάμβανε, δεν υπήρχε τίποτε άλλο που να του ενέπνεε εμπιστοσύνη και να του κέντριζε το ενδιαφέρον...

Τελικά, ούτε το μυθικό συμβόλαιο των 3 εκατ. ευρώ ετησίως φαίνεται αρκετό για να προσφέρει ευτυχία στον 30χρονο Νιγηριανό, που ψάχνει... καράβι να φύγει και μοιάζει ήδη να έχει κάνει «άνοιγμα» στον Ολυμπιακό, για το ενδεχόμενο της επιστροφής.

Το σίγουρο είναι ότι στο Λιμάνι παρά το γεγονός πως διατυμπανίζουν ότι ο Ανσαριφάρντ δεν φεύγει, βρίσκονται εδώ και καιρό σε αναζήτηση ενός σέντερ φορ και όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, θα συνεχίσουν για καιρό ακόμα να εξετάζουν την πιθανότητα μιας επιπλέον αξιόπιστης λύσης. Μπορεί, όμως, αυτός να είναι ο Ιντέγε;

Πολλοί, πάντως, είναι εκείνοι στο Λιμάνι που δεν έχουν ξεχάσει ότι ο Νιγηριανός δεν αποχώρησε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες από τον Πειραιά και ότι -ουσιαστικά- εκβίασε ώστε να πάρει μεταγραφή. Μάλιστα, στον αέρα βρίσκεται ακόμα η φημολογία πως είχε αρνηθεί να παίξει σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (ματς στο οποίο, τελικά, είχε οικτρή απόδοση) αν προηγουμένως δεν του υπόσχονταν από την ομάδα ότι θα τον άφηναν να φύγει για την Κίνα.

Επίσης, όλοι θυμούνται την οργή από πλευράς Ολυμπιακού προς τον Πορτογάλο μάνατζερ, Κάρλος Γκονσάλβες, ο οποίος είχε ενεργό εμπλοκή στη μεταγραφή του παίκτη και λίγες μέρες μετά ο επίσης πελάτης του, Πάουλο Μπέντο, δήλωνε ότι ήταν λάθος της διοίκησης η παραχώρηση του Ιντέγε.

Όλα τα παραπάνω δημιούργησαν ένα... βαρύ κλίμα για τον Νιγηριανό, που δύσκολα τώρα θα μετατραπεί σε ειδυλλιακό τοπίο επιστροφής του στην ομάδα.

Επίσης, ένα τεράστιο ζήτημα είναι το πόσα χρήματα θα δεχτεί να χάσει ο Ιντέγε προκειμένου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, καθώς οι Ερυθρόλευκοι δύσκολα θα είναι σε θέση να του προσφέρουν ακόμα και τα μισά απ' όσα έχει συμφωνήσει να λάβει από τους Κινέζους...

Οπότε, στην υπόθεση του Ιντέγε καλό θα ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού να κρατούν μικρό καλάθι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τρελαμένοι" όλοι με Χάσι - Τι έκανε με δύο "τελειωμένους", απίστευτος με Λεμονή! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags