Facebook Pixel ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ
| 2017-08-01 12:32:00

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στην τρίτη προκριματική φάση των Κυπέλλων Ευρώπης. 

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Παρτιζάν και μετά τη νίκη του με 3-1 στο Βελιγράδι αναμένεται να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα play offs του Champions League.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου δίνουν μάχες για την πρόκρισή τους στα play offs του Europa League ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος. Στο Αζερμπαϊτζάν αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός με την Γκαμπάλα κι έχει το αβαντάζ της νίκης του με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία με 1-1 στην Ουκρανία στον πρώτο αγώνα με την Ολίμπικ Ντόνετσκ και στη ρεβάνς στην Τούμπα είναι φαβορί για τη νίκη, που θα του δώσει το εισιτήριο για τα play offs. Ανοιχτή είναι η υπόθεση πρόκριση για τον Πανιώνιο, μετά την ήττα του με 1-0 στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη δεύτερη αναμέτρησή τους στη Νέα Σμύρνη θα κυνηγήσει την ανατροπή.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες Ολυμπιακός-Παρτιζάν, Γκαμπάλα-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Ολίμπικ Ντόνετσκ και Πανιώνιος-Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags