Facebook Pixel Τον άφησε ο Δικέφαλος και θα τον "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός; - Καυτό παρασκήνιο για το... θηρίο
| 2017-08-01 15:45:00

Τον άφησε ο Δικέφαλος και θα τον "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός; - Καυτό παρασκήνιο για το... θηρίο

Τον άφησε ο Δικέφαλος και θα τον "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός; - Καυτό παρασκήνιο για το... θηρίο

Γιατί ο Λούμπος Μίχελ έκανε πίσω για τον ξένο παίκτη που φέρεται να μπήκε στο «στόχαστρο» των «ερυθρολεύκων»; Λέτε αντί για Τούμπα να πιάσει τελικά λιμάνι;

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να αναζητούν στόπερ στην αγορά, μιας και ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου, υπάρχει απόφαση για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, μετά από εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι.

Το τελευταίο όνομα που ήρθε δυναμικά στο προσκήνιο είναι αυτό του Εζέκιελ Μουνιός, του Αργεντινού άσου της Τζένοα, ο οποίος παραχωρείται από την ιταλική ομάδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο 27χρονος παίκτης (1,85 μ.) όντως απασχολεί τους πρωταθλητές, ωστόσο είναι άγνωστο ακόμη αν έχουν γίνει ουσιαστικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ή οι Πειραιώτες έχουν περιοριστεί σε διερευνητικές κρούσεις.

Πάντως, θα μπορούσαν οι πρωταθλητές να προχωρήσουν με τη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και οικονομικά τουλάχιστον, είναι στα μέτρα τους, με το κόστος μεταγραφής να ανέρχεται κοντά στα 2 εκ. ευρώ και τον παίκτη να έχει κασέ κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Μάλιστα, για τον θηριώδη Αργεντινό είχε δείξει πρώτος ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, αλλά Λούμπος Μίχελ δεν ασχολήθηκε παραπάνω με τον συγκεκριμένο παίκτη πιθανότατα μόλις έμαθε ότι βρίσκεται και στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων.

Προφανώς ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έκανε πίσω γιατί δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία "μάχης" με τον Ολυμπιακό, αν και ο Ιβάν Σαββίδης διαθέτει σημαντικό μπάτζετ για τον παίκτη που θα έρθει να γίνει ο ηγέτης της "ασπρόμαυρης" άμυνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags