Facebook Pixel Χαμός με Γκαρσία - Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του - "Θα γίνεις προπονητής του ΠΑΟΚ"!
| 2017-08-01 19:23:00

Χαμός με Γκαρσία - Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του - "Θα γίνεις προπονητής του ΠΑΟΚ"!

Χαμός με Γκαρσία - Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του - "Θα γίνεις προπονητής του ΠΑΟΚ"!

«Άναψε φωτιές» ο Πάμπλο Γκαρσία. Γιατί έγραψε «κύριος ήρθα και κύριος φεύγω»; Τι έχει στο μυαλό του και ποιος πασίγνωστος τηλεοπτικός σταρ του έδωσε μία ξεχωριστή ευχή;

Την Κυριακή συμπληρώθηκαν εννέα ακριβώς χρόνια από την ημέρα που ο Πάμπλο Γκαρσία πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αποθεώθηκε από πολλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ που θέλησαν να τον υποδεχθούν.

O Oυρουγουανός σχολίασε αυτή την… επέτειο με τον δικό του τρόπο μέσα από τον λογαριασμό του στο Instragram), όμως η φράση του «κύριος ήρθα, κύριος θα φύγω» άναψε… φωτιές στους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά που… πίνουν νερό στο όνομά του.

Τι μπορεί να εννοεί ο… ποιητής; To Sportdog.gr έκανε ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει πως ο Πάμπλο Γκαρσία δεν σκοπεύει να δουλεύει για… πάντα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Το έκανε πρόπερσι στην Κ17 και μαζί με τον Άγγελο Ζαζόπουλο κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας, το έκανε πέρσι στην Κ20 καθοδηγώντας την στην τρίτη θέση, θα είναι και φέτος προπονητής της «δεύτερης» ομάδας των ασπρόμαυρων αλλά πιθανότατα αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Μπορεί να μην το δηλώνει δημόσια, όμως το όνειρο του Πάμπλο Γκαρσία είναι να εργαστεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, είτε σαν πρώτος προπονητής είτε σαν βοηθός προπονητή σε πρώτη φάση. Επειδή όμως γνωρίζει πως αυτό μπορεί να μη συμβεί, στο πίσω μέρος του μυαλό του έχει τη σκέψη να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι και να προπονήσει για πρώτη φορά μία ανδρική ομάδα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Στις κουβέντες που κάνει βέβαια με τους δικούς του ανθρώπους, αυτό που λέει και ξαναλέει το τελευταίο διάστημα είναι το πόσο θέλει να οδηγήσει φέτος την Κ20 στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, φέρνοντας… βαρέως το ότι ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε πέρσι 16 ολόκληρους βαθμούς λιγότερους από τον Ολυμπιακό που κατέκτησε τον τίτλο και την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 7-0!

Πολλοί ήταν πάντως οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά που εξέφρασαν την αγάπη τους προς τον Ουρουγουανό σχολιάζοντας στο επίμαχο ποστ του, μεταφέροντας τον θαυμασμό τους για τις ικανότητες του τον καιρό που έπαιζε ποδόσφαιρο και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του αλλά και εκφράζοντας την επιθυμία τους να μην τον δουν ποτέ να φεύγει από τον ΠΑΟΚ.

Υπήρξε όμως και ένα… ξεχωριστό μήνυμα. Αυτός που το έγραψε ήταν ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, tattooartist, φίλος του Πάμπλο Γκαρσία και γνωστός τηλεοπτικός σταρ Γιώργος Μαυρίδης, που σχολίασε: «Με τον καιρό θα γίνεις ο προπονητής που θα έρθει στον ΠΑΟΚ μας».

Θα… δικαιωθεί ο Γιώργος Μαυρίδης και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που περιμένουν πως κάποια στιγμή ο Πάμπλο Γκαρσία θα κάτσει στον ασπρόμαυρο πάγκο ή τελικά ο Ουρουγουανός θα… φύγει κύριος; Την απάντηση μπορεί να την ξέρουμε και σύντομα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags