Facebook Pixel Απαλλαχθήκε η ΑΕΚ από την καταγγελία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου!
| 2017-08-01 20:19:00

Απαλλαχθήκε η ΑΕΚ από την καταγγελία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου!

Απαλλαχθήκε η ΑΕΚ από την καταγγελία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταγγείλει τον Βασίλη Δημητριάδη αλλά η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε τον παράγοντα της Ένωσης.

Απαλλάχθηκε η ΑΕΚ και ο Βασίλης Δημητριάδη από την κατηγορία, ότι υπήρχαν στον χώρο των αποδυτηρίων, στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» πάντως τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ για την είσοδο τω οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η απόφαση: Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δίκασε την υπόθεση κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και του εκπροσώπου της Βασίλη Δημητριάδη (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ολυμπιακός, 26/4/2017) και έλαβε την εξής απόφαση.

Απαλλάσσει τον Βασίλη Δημητριάδη για την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις πειθαρχικές παραβάσεις της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της πριν από την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια αυτού.

Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πειθαρχική παράβαση της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της μετά τη λήξη του αγώνα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων εκατό ευρώ (10.100,00 €).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags