Facebook Pixel Αυτόν βλέπει πρωταθλητή ο Ναζλίδης - Ποια μεγάλη ομάδα δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο!
| 2017-08-01 20:43:00

Αυτόν βλέπει πρωταθλητή ο Ναζλίδης - Ποια μεγάλη ομάδα δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο!

Αυτόν βλέπει πρωταθλητή ο Ναζλίδης - Ποια μεγάλη ομάδα δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο!

Ο επιθετικός της ΑΕΛ φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο, όπου έδωσε τα προγνωστικά του -μεταξύ άλλων- για το φετινό πρωτάθλημα. Τί είπε για την ομάδα του και τον Πάους...

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Θωμά Ναζλίδη:

Για τη νέα χρονιά: «Η προετοιμασία είναι κάτι που πρέπει να γίνει, είναι η βάση για τη χρονιά που θα παίξεις. Στην Λάρισα δεν αρμόζει να παίζει για να σώσει την κατηγορία, φέτος είπαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Από τα φιλικά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, όλα τα παιδιά είναι κουρασμένα. Το ρόστερ είναι καλύτερο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε και καλύτερα, πρέπει να το δείξουμε και μέσα το γήπεδο».

Για το αν θα αλλάξει θέση φέτος και τον Ολλανδό προπονητή της ΑΕΛ: «Με δοκίμασε ο προπονητής μου και σε άλλες θέσεις, λογικά θα παίξω και κάποια παιχνίδια σε άλλες θέσεις. Θα παίζω εκεί που έχει ανάγκη η ομάδα. Ο κ.Πάους δεν ήξερε το ελληνικό πρωτάθλημα, πήρε τις εμπειρίες του από πέρυσι. Θέλει να στηριχθεί στο ολλανδικό στυλ, με παιχνίδι πρωτοβουλίας, passing game και όσο πιο γρήγορα το αφομοιώσουμε τόσο καλύτερο θα είναι για την ομάδα».

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την πιθανότητα να μη ξεκινήσει στην ώρα του το πρωτάθλημα: «Είναι κάτι που επηρεάζει και εμάς τους ποδοσφαιριστές. Δουλεύει εδώ και ένα μήνα για μια συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν ξέρουμε αν θα γίνει η πρεμιέρα. Το ίδιο έγινε και πέρυσι και αυτά τα πράγματα κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Οι διαφορές είναι τεράστιες με το παρελθόν. Όταν πληρώνεις κάτι σίγουρα θα είναι και καλό, η ποιότητα είναι χαμηλότερη σε σχέση με μία δεκαετία πριν και δεν έρχονται πλέον τα μεγάλα ονόματα. Αυτό όμως είναι καλό για τους Ελληνες παίκτες που έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στην Σούπερ Λιγκ. Φέτος 3 ομάδες είναι αυτές που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, μάλλον ο Παναθηναϊκος δεν θα είναι σε αυτές τις 3 γιατί έχει αρκετά προβλήματα και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους άλλους, οι άλλες είναι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Απόλυτο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός με τις κινήσεις που έχει κάνει και την εικόνα που έδειξε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δεν νομίζω όμως ότι θα πάρει το πρωτάθλημα τόσο εύκολα όσο τις άλλες χρονιές. Από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες θα είναι στο ίδιο επίπεδο, οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά».

Για το που βλέπει να τερματίζει η Λάρισα: «Εγώ πιστεύω πως η Λάρισα μπορεί να βρεθεί στην 5αδα ή κάπου γύρω εκεί από την 5η έως την 10η θέση. Για να τερματίσουμε στην 5αδα και να διεκδικήσουμε την Ευρώπη πρέπει να έχουμε και τύχη. Ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας και εμείς τον έχουμε ανάγκη. Όσο η ομάδα είναι καλά ο κόσμος θα έρχεται στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags