Facebook Pixel Στάζει μέλι για Πούκι ο Μικάελσεν!
| 2017-08-02 09:39:00

Στάζει μέλι για Πούκι ο Μικάελσεν!

Στάζει μέλι για Πούκι ο Μικάελσεν!

Ο Δανός παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού της περασμένης δεκαετίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό της Μπρόντμπι και τον συνέκρινε με τον Μπεργκ.

Ο Δανός που αγαπήθηκε και με το παραπάνω από τους φίλους του «τριφυλλιού» μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» αναφορικά με την περίπτωση του Τεέμου Πούκι ανέφερε, απαντώντας αρχικά στο αν υπάρχει σύγκριση με τον Μάρκους Μπεργκ: «Είναι διαφορετικοί παίκτες, ο Μπεργκ είναι δυνατός. Ο Πούκι είναι πιο μικρόσωμος και με καλή κίνηση χωρίς την μπάλα. Αλλά ταυτόχρονα και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Αυτή τη στιγμή είναι στα καλύτερά του και αν συνεχίσει σε αυτήν την κατάσταση θα είναι καλός και για τον Παναθηναϊκό. Είναι επιθετικός που μπορεί να σκοράρει από το πουθενά και είναι και αρκετά γρήγορος».

Για το αν μπορεί να τον βοηθήσει η ατμόσφαιρα της Λεωφόρου: «Εξαρτάται από τον παίκτη. Πιστεύω, πάντως, ότι μπορεί να εκπλαγεί από την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο και γενικότερα για το πώς αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Εμένα προσωπικά μου λείπει πολύ η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο. Έπαιζα πάντα με πολύ πάθος και δύναμη. Μου λείπουν οι σπουδαίες ευρωπαϊκές μας βραδιές. Ήταν κάτι απίστευτο που θα θυμάμαι πάντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags