Facebook Pixel Aπίστευτη κίνηση Γιόχανσον για να έρθει στον ΠΑΟ – Πόσα «έσκασε» ο Αλαφούζος - Έρχεται διπλό «μπαμ»!
| 2017-08-02 10:45:00

Aπίστευτη κίνηση Γιόχανσον για να έρθει στον ΠΑΟ – Πόσα «έσκασε» ο Αλαφούζος - Έρχεται διπλό «μπαμ»!

Aπίστευτη κίνηση Γιόχανσον για να έρθει στον ΠΑΟ – Πόσα «έσκασε» ο Αλαφούζος - Έρχεται διπλό «μπαμ»!

Πώς έγινε το deal του Τριφυλλιού με τον Σουηδό αμυντικό και πόσα χρήματα θα παίρνει ο παίκτης; Ποια θα είναι τα επόμενα «χτυπήματα» των Πράσινων; Διαβάστε στο Sportdog.gr.

Ο Παναθηναϊκός "έκλεισε" κάτω από άκρα μυστικότητα τον Ματίας Γιόχανσον, που είχε μείνει ελεύθερος από την Άλκμααρ, μία υπόθεση που δούλευε εδώ και μία εβδομάδα, πριν έρθει χθες σε οριστική συμφωνία, ενώ σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα μαζί με τον μάνατζέρ του.

Ουσιαστικά ο παίκτης έκανε ο ίδιος... άνοιγμα προς τους Πράσινους, καθώς πριν από 20 μέρες στην πρώτη προσέγγιση των δύο πλευρών οι απαιτήσεις του ήταν απαγορευτικές για το Τριφύλλι.

Προφανώς, όμως, ο παίκτης δε βρήκε αυτό που έψαχνε και επαναπροσέγγισε τον Παναθηναϊκό με άλλη διάθεση, συμφωνώντας για τρία χρόνια με συνολικές αποδοχές λιγότερες από 1 εκατ. ευρώ.

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής πριν αποφασίσει να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό, μίλησε τόσο με τον συμπατριώτη του, Νίκλας Χουλτ, για να πάρει πληροφορίες, όσο και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για να μάθει τον ρόλο του στην ομάδα.

Γκάμπριελ και Πούκι

Πλέον, οι Πράσινοι ετοιμάζονται να "κλείσουν" και τον έτερο μπακ που θέλουν για το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Γκάμπριελ Σίλβα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία ακόμα κι εντός της ημέρας.

Όσον αφορά τον Τεέμου Πούκι, ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αλλά εκτιμάται ότι μόλις ο Παναθηναϊκός στείλει τη νέα, βελτιωμένη πρόταση, που θα πλησιάζει το 1,5 εκ. ευρώ, το deal θα γίνει, μιας και η Μπρόντμπι δεν έχει άλλα περιθώρια ελιγμών, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πράσινους και να πιέζει να έρθει στην Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags