Facebook Pixel Εκεί θα δούμε την προσπάθεια του Πανιωνίου απέναντι στη Μακάμπι!
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-02 22:44:00

Εκεί θα δούμε την προσπάθεια του Πανιωνίου απέναντι στη Μακάμπι!

Εκεί θα δούμε την προσπάθεια του Πανιωνίου απέναντι στη Μακάμπι!

Βρήκε και επίσημα τηλεοπτική στέγη η ρεβάνς των Κυανέρυθρων απέναντι στους Ισραηλινούς στη Νέα Σμύρνη.

Ο αγώνας ρεβάνς Πανιώνιος - Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League στη Nova!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 3 Αυγούστου, στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD τον αγώνα ρεβάνς Πανιώνιος - Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. H αναμέτρηση θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία NovaGΟ καθώς και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.

Οι «κυανέρυθροι» καλούνται να ανατρέψουν την ήττα με σκορ 1-0 στον πρώτο αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήρια για τα play offs του UEFA Europa League, της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από τις 21:00 με το Pre Game που θα προβληθεί από το Novasports2HD, από τα social media (facebook & YouTube) και από το WebTV του Novasports.gr σε παρουσίαση Γρηγόρη Παπαβασιλείου με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στις 22:00 θα ακολουθήσει η μετάδοση της αναμέτρησης Πανιώνιος – Μακάμπι Τελ Αβίβ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Σπύρου Δημολίτσα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί στο Novasports2HD το Post Game με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags