Facebook Pixel Απίστευτη κίνηση απ' τον Πούκι για να έρθει Ελλάδα - Έτσι... σκοτώνει την Μπρόντμπι για τον Παναθηναϊκό!
| 2017-08-03 13:00:00

Απίστευτη κίνηση απ' τον Πούκι για να έρθει Ελλάδα - Έτσι... σκοτώνει την Μπρόντμπι για τον Παναθηναϊκό!

Απίστευτη κίνηση απ' τον Πούκι για να έρθει Ελλάδα - Έτσι... σκοτώνει την Μπρόντμπι για τον Παναθηναϊκό!

"Τρελαμένος" ο διεθνής Φινλανδός στράικερ, ετοιμάζεται να κάνει κάτι φοβερό για να πάρει μεταγραφή στο Τριφύλλι - Δείτε ποιο είναι το πράσινο «όπλο» που θα νικήσει τους Δανούς...

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μπροστά του τη σημαντική ρεβάνς με την Γκαμπάλα, για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ωστόσο παράλληλα οι Πράσινοι προχωρούν και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Μετά την απόκτηση του δεξιού μπακ Ματίας Γιόχανσον, στο Τριφύλλι θέλουν να αποκτήσουν παίκτη και για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γκάμπριελ Σίλβα να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι μπορεί και σήμερα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, με τον άσο της Ουντινέζε.

Από εκεί και πέρα, πρώτος στόχος για την επίθεση παραμένει ο Τεέμου Πούκι, για τον οποίο οι Πράσινοι παίζουν παιχνίδι τακτικής και κρατούν στάση αναμονής μέχρι η Μπρόντμπι να αποδεχθεί την πρότασή τους.

Το 35% που έχει να πάρει η Σέλτικ από την πώληση του Φινλανδού δεν αποτελεί "αγκάθι" για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι ζήτημα που απασχολεί τους Δανούς, που μόλις το λύσουν, αναμένεται να προχωρήσει το deal.

Εξάλλου, στο Τριφύλλι έχουν προς το μέρος τους και τον παίκτη, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Παναθηναϊκό και πιέζει με τον τρόπο του για να "κλείσει" η μεταγραφή.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι στα επόμενα παιχνίδια της Μπρόντμπι θα είναι "τραυματίας", προκειμένου να πιέσει και με αυτόν τον τρόπο για "τρέξουν" οι διαπραγματεύσεις και οι Δανοί να πουν το πολυπόθητο "ναι".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags