Facebook Pixel Καταγγελία για το πέναλτι - μαϊμού η ΑΕ Λεμεσού! (ΒΙΝΤΕΟ
| 2017-08-03 15:16:00

Καταγγελία για το πέναλτι - μαϊμού η ΑΕ Λεμεσού! (ΒΙΝΤΕΟ

Καταγγελία για το πέναλτι - μαϊμού η ΑΕ Λεμεσού! (ΒΙΝΤΕΟ

Το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Αρτσιόμ Κούτσιν σε βάρος της κυπριακής ομάδας, με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης, έκανε έξαλλους του Κύπριους

Ο εκπροσώπος Τύπου της ομάδας, Θεόδωρου Αντωνίου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και έκανε λόγο για διαιτητή «ντροπή του ποδοσφαίρου».

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Παρά την απογοήτευση που έχουμε όλοι μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είδαμε κάποια πράγματα, όπως να ενώνονται όλα τα κομμάτια μας. Τα τελευταία χρόνια είχαμε τα θέματα μας σαν οικογένεια της ΑΕΚ. Κρατάμε το χειροκρότημα του κόσμου. Και φυσικά την σπουδαία εμφάνιση που έκανε η ομάδα.

Αφού είδε και ενημερώθηκε από τον παρατηρητή θα μπορούσε να αλλάξει την απόφαση του. Αυτό το πράγμα μπορεί να λέει και κάτι παραπάνω. Αν θέλουμε να υπάρχει fair play στο ποδόσφαιρο, αυτό το πράγμα πρέπει να γίνεται πράξη. Δεν υπάρχει fair play με αποφάσεις όπως την χθεσινή. Δεν πρέπει να διευθύνουν τέτοιοι άνθρωποι διαιτητές. Εμείς προχωράμε σε καταγγελία του συγκεκριμένου που είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής είδε τη φάση την ώρα της διακοπής. Θα μπορούσε να αλλάξει την απόφαση και δεν το έκανε. Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε διαιτητές μετά από συμβουλές είτε του 4ου διαιτητή είτε του παρατηρητή να αλλάζουν τις αποφάσεις τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags